A da ga ti prodrmaš malo?
Ajde, drmaj opet.
A da ga ti prodrmaš malo?
Ajde, drmaj opet.
Šta da drmam...
Cruz...![]()
Ona bre. Zna šta i koga.
Aj Kruzo.
Ma jok...
Možda sada Cruz :cruz:

koje da drmam?
ajde sago, marko opet zaspao :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Aj...
Možda Narcis...![]()
I on zaspao.
Neko budan?
Budan
Cruz...![]()
Cruz
Ajde Caky.

romeo spava, mozda ce saga.. :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Jeste, ja sam...inače sam zauzeta..pričam sa Sunđerbobom...
Marko možda....![]()

cek dok spremi veceru...![]()
Možda
Sago![]()
Jeste...![]()
Možda Marko ili možda Tibi...
Ja ću, on se izlogovao.
Kruza isto, dakle Saga.
Jeste, ja se kao malo igram...sad...
Aj Marko, ako ti nije dosadilo...![]()
Misliš, ja tebi ti meni?
Ajde onda.
A jeste..
Ne mislim ništa...ja nisam nešto pametna...
Aj' Marko, još jedan krug...ako si voljan...
Jesam.
Ti? Bez razmišljanja.
Ma jeste...scio me nihil scire...
Možda opet Marko, ako se nije smorio...
Članovi koji su pročitali ovu temu: 5