![]()
teško žabu u vodu natjerati
ajmo neko ko će je'nu :cruz:
![]()
teško žabu u vodu natjerati
ajmo neko ko će je'nu :cruz:
Ajmo.
Cruz, isto to?
jeste :cruz:
marko kafa se hladi![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
brža sam
saĆe on![]()
sad ce, samo sto nije![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Neda otišla, znači Cruz.
jok
sad ce ona![]()
ipak ja
a sad.... hmmmm... kojica?
nije
sad ce nakica, nije odavno![]()
hoce
sad ce asterix![]()
plotarius transpareticus
stizem
a sad tomica
nie
aj probaj ponovo![]()
moram ja
Sace Cruz:cruz:
Kad porastem biću cakana
i ti probaj ponovo![]()
kad nece niko drugi