где си пошла с крмељиве очи
Izvini Mona ..postujem tvoj stav ali Bog sa mojim ebanjem da izvines nema nikakve veze..
ajmo da se vratimo na temu-ajmo da procitamo sta pise
ovo je tema koja je, na žalost, deo naše svakodnevice, samo što mnogi od nas zatvaraju oči i neće da misle o tome.
da li ste se nekad ozbiljno suočili sa ovim? kakvo je vaše mišljenje o abortusu?
ako ste bili u situaciji da ste stavljeni pred svršen čin (smislu da je abortus već urađen), da li je ta veza opstala? kako žene reaguju kad shvate da su trudne i da će biti ostavljene jer su trudne?
Prico ,ti kao postavljac teme treba da se baziras na postavljen sadrzaj iste...ovo odlazi u drugom smeru...
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...
za dlaku nisam to uradila pre mesec dana i sad mi je drago da nisam ...jednostavno nisam mogla ...
inace svaka zena je gospodar svog tela i ona najbolje zna moze li , zeli li , ume li , hoce li....nije samo roditi bilo gde i bilo kad ( ne zelim biti pogresno shvacena) , tom detetu osim nesebicne majcinske ljubavi treba jos sijaset drugih stvari....
Ciji potpis?
Mislim da smo u okviru teme
Vidis..licno se nisam suocila do sada sa abortusom jer sam preduzela sve da do toga ne dodje..
Zelim i volim decu ali ako bi se desilo da na primer ostanem u drugom stanju sa muskarcem sa kojim ne zelim da imam dete ..sigurno da bih ga abortirala..verujem da ce ovaj moj stav da se anatemise ali je tako...
pa mislim da ne odlazi u drugom smeru...teško je nekad sasvim uopšteno pričati o konkretnim stvarima.
nije mi jasno kako ne želiš bebu sa muškarcem s kojim si želela seks? iako beba nije bila ''plan'', ona se začne, seks je bio željen i šta sad - abortiranje?
jeste, potrebno je....svima nama je potrebno sijaset stvari da bi bili srećni....ali, ali život nije bajka.
a ubistvo bebe je horor
где си пошла с крмељиве очи
par stvari....
fraza-navatala ga na bebu me nagoni na smeh....muškarci ne znaju kako se prave bebe?????
abortus samo iz opravdanih zdravstvenih razloga ili kao preventiva,oprostićete mi na izrazu,degenerativnog naraštaja....
po meni je humanije abortirati tako rizičnu trudnoću ne go roditi dete sa genetskim poremećajem i mučiti i njega i sebe ceo život....
a i razlozi tipa,od čega ćemo odgajati dete su besmisleni....ja sam rodila 2 meseca pre bombardovanja,nisam radila,muž nije dobijao platu....
fala bogu evo ga momčina skoro me prestigao visinom...ljubi ga majka....ništa mu nije falilo....a najviše je imao ljubavi....uz ljubav prema detetu koja nije nalik nijednoj drugoj,sve se može....
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...
pa ako oćeš samo sex,onda vodi računa o zaštiti...šta je tu nejasno?????
Мене занимају искуства мушкараца...
Некако, они се најмање питају кад до трудноће дође.
Рецимо, они желе то дете, али не могу против одлуке жене која ће абортирати...
Жена је овде ипак у могућности да одлучи за разлику од мушкарца.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.