naravno da se secam,verujem da ga svi drzimo negde u podsvesti..ah da muskarci su to obavezno uradili sa nekom koja je starija od njih..toliki su mangupi bili...
u sedmom osnovne,drugarica i ja smo danima vezbale uz pomoc ogledala i kliberile se kao lude,a onda sam cula decaka iz osmog kako se hvali svojom vestinom ljubljenja i kako se svim devojcicama -odseku kolena-od njegovog poljubca.i zacrtala u sebi da on mora biti taj.i uspela sam,sto nije bilo nesto bog zna kako tesko,elem,posle njegove utakmice setali smo zajedno prema kuci i kako smo se priblizavali mojoj sve cesce zastajkivali..drzao me je za ruku i ja sam svakog trenutka cekala da se to desi..kad me je privukao ucinio je to tako -nezno-da sam izgubila korak i naletela na njega svom snagom,nosevi su nam se sudarili,cela takodje,uz to sam ga dobro nagazila..nekako smo uspostavili ravnotezu,crveni u licu,jer sam ja uspela i da viknem-sta radis ,kretenu-mucajuci se izvinili jedan drugom,a zatim ja pokusala da ispravim stvar nagnuvsi se prema njemu i poljubivsi ga otprilike onako kao kad se gasi pikavac nogom....posle smo se obilazili u sirokom luku a pri susretu pravili da ne vidimo jedno drugo..