Па одузела, нисам се сабрала ни до куће, па се мама забринула.
Касније, у школи нисмо смели ни да се погледамо од блама.
Убрзо смо раскинули.
Не знам за њега, али ја сам паузирала три године
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Čuj,pauzirala tri godine..pa koliko ti je bilo kad si se prvi put poljubila?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ja se zaista ne secam svog prvog poljupca mislim da je to bio tamo neki decko u sedmom razredu,al nisam sigurna bas.. no,secam se onog prvog poljupca koji ne naterao moj ceo organizam da se paralise na par sekundi,meke usne koje su prosto,kao slagalica nalegle na moje i stopile se u jedno..to nikad necu zaboraviti i to je moj prvi poljubac...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Prevarila me kucka... ... a, onda beste noge da vas guzica ne usere...
Диван опис Ригел
Ајде, ајде, можеш ти то и боље да опишеш, мало романтике и тако...
Sta vam je bre, to je bio detaljan opis... bukvalno se tako desilo pogotovo ono za beganje!
И од тад ниси престо да бегаш.
Ето какав утицај има први пољубац.
Realno, taj prvi poljubac nista posebno...
Onaj gde se telo oduzme, gde samo osetis toplinu necijih usana, jezika onog koga zelis, kada srce tutnji a u glavi milina...mmm...
E to se pamti
Sto ja volim da se ljuuuuuuuuuubim
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
da budem iskrena,meni je svaki prvi poljupac sa nekim,kao prvi u zivotu..svaki je poseban,svali budi nesto drugacije i svaki je negde za pamcenje (sem onog kad sam bila klinka)...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....