ako ukapiraš...a ako ti treba vremena da ukapiraš - o tome pričam...
где си пошла с крмељиве очи
Valjda se to međ' ljudima koji se dobro znaju i vole zna odmah.
Npr, kada se brat tako ophodi prema sestri, ili sestra prema bratu, kada se sin prema ocu, ili otac prema sinu etc, tada je najnormalnije da, pošto se ti ljudi poznaju, ukapira u roku od nanosekunde.
Antiheroj
Koji ti je đavo, mi je isto što i ''šta ti je''...Uglavnom nije nešto zbog čega bih se baš nasekirala..Kada se nešto ozbiljno diskutuje, pa ti neko skrene pažnju, može malo da ''preseče''......
U svakom slučaju nije baš prijatno...Ali sve je za ljude pa i to...Komunikacija svašta trpi...![]()
cesto mi se desi.
ja sam ostra, preka i brza osoba..kad sam u tom "posebnom" raspolozenju, cesto predjem granicu..
kad nahebe neko ni krivn ni duzan, pa mi kaze alo bre koji ti je..ja se u tom trenutku obicno dodatno izderem
kasnije bih dupe sebi pojela, i obicno se izvinem..nastojim da opravdam svoju neuroticnu agresivnu prirodu
zaista se trudim da se kontrolisem.
Koji mi je đavo?
Znam ja koji mi je đavo, šta me pitaš
Kad sam ljuta uglavnom znam što sam ljuta, nisam od onih koji u besu svašta lupetaju, ne vičem nikad, kad kažem nešto znam zašto sam to rekla.
A da me naljutiš, da me baš naljutiš, treba doooosta, dosta dosta![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Riječ zna da siječe glavui da boli dugo vala,baš dugo,,uvijek sam se divila onima koji znaju da ne kažu,da ćute
Kao ona tri starca na vrhu Himalaja..sjede njih trojica i ćute..Prvi kaže:"Čini mi se,kiša će".Drugi nakon desetak minuta progovara:"Jok"..a treći nakon pola sata:"Ako ćete vas dvojica da se svađate,odoh ja kući"![]()