ošli su njegovi zvončići:raz_114:
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Zalim vam se da sam juce dobila svoj prvi veliki ban na jednom forumu specijalizovanom za jednu vrstu pasa. Ja im uputila prijateljsku kritiku o losoj uredjivackoj politici foruma koja bode oci, a oni meni ban
hahaha babs
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ćutanje je zlato ili antiban metoda
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
a neka sam prolajala, ne kajem se
Što ja ne volim didem po tim slavama
A od sinoć još jače ne volem
O Sv. Nikola
Da nisam sedela preko puta njih i videla rođenim očima ne bih verovala
Znači Nikoljdan, znači slava,znači juče i znači ulazi snajka u prostoriju od tridesetak ljudi i drekne:“Da nisam više nikog čula da je povisio ton ili se glasno nasmejao,dete mi spava "
Znači ozbiljno to reče
I poče na puža rođenog da viče:“ti si najglasniji,da li si ti normalan,el znaš da imaš bejbi“a 30 ljudi gleda u njih i ćuti
On: Prekini
Ona: prekini ti
On: prekini
Ona: prekini ti
On: prekini kad ti kažem
Ona: Ti ćeš da mi kažeš
On: Ti ćeš meni da kažeš da prekinem
Ona: I treba da prekineš
On: Treba ti da prekineš
Ona: Neću
On: Marš napolje
Ona: Marš ti napolje
On: Marš napolje kad ti kažem
On: Marš napolje
On: Bum tras zvizuvati je za ruku i izbaci napolje,tj u hodnik,i brzo zatvori vrata kaže: "Kad je mačka dosadna izbaciš je napolje i brrrzo zatvoriš vrata da slučajno ne uđe ponovo"
"Da joj pm,ja je lebom hranim ona će meni tako,ima da ćuti dok jede moj lebac"
A trideset ljudi i dalje gleda i ćuti
Eto gospodže nakon šesti i po minuta sa kezom oko cele glave:“hi hi,zamislite idiota,zbog čega on mene tuče“,seda za sto i opet ista priča,ona ne prestaje da mu zvoca
Kako se završila noć,stvarno ne znam.
Dolaze danas kod mene najzaljubljeniji par na ceeeeloj planeti
"Znači" je uzrečica koju snajka znači govori nakon svake reči
I znači ona je moje godište on koju godinu stariji i znači nemam reči
Ko je ovde normalan,opušteno niko
Što ja ne volim didem po tim slavama
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
esam vam reko da me priča ne vole
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Sarmice, al me nasmeja sestro slatka Mislim, ne podrzavam nasilne muzeve ni zene, nego samo mogu da zamislim celu tu neprijatnu situaciju, a slava je.
Ja sam sinoc sedela za stolom na slavi i pitala se Sta mi je ovo trebalo? Preko mene par snobova, kud sam sela tu, poznajem ih samo sa te slave, i to toliko da znam da su dva nevaspitana snoba snobovska, koji me nisu udostojili ni da kazu dovidjenja kada su kretali. Ni da kazu dobro vece kada sam im se javila i sela preko puta njih. A ja nisam bas providna i neupadljiva. Oboje su nastavnici u osnovnoj skoli, i ko o cemu, oni su samo sa cerkom domacina o skoli i predmetima. Nema covek sa kim da poprica. Znala sam jedino domacine, moje komsije prve, a oni stalno zujali, sluzili, ja kao gluvo prase sama sa sobom. Zato mi je valjda visnjevaca isla dobro, nisam znala sta cu drugo da radim, ne pusim, ne mogu da jedem neograniceno... ne znam da li cu sebe da izlazem tome sledece godine, ovaj moj se juce izvukao, nije isao, kao fol, smrckav je, gde ce takav na slavu...a kvarnic zna kako se smori svaki put tamo, a sve zarad dobrosusedskih odnosa.
p.s.
slave - ne idem više ni kod koga na slave. sve je to bezveze.
где си пошла с крмељиве очи
Slična situacija kada sam ja u pitanju je bila prošle godine na slavi nema čovek sa kim da priča, do jela mi nije, do pića nikako, a da odsedim "moram" i da odslušam gluposti isto tako
Od tada ne idem na slave, ili sam bolestan ili me nema, otputujem negde nekoliko dana pre da u trag ne mogu da mi uđu nikako
I svi sretni i zadovoljni
Homo homini lupus est.
Vrlo sličnoj situaciji sam prisustvovao pre nekoliko godina na jednoj slavi, gde se zakačiše domaćin i žena
Završilo se sa pretnjama o izbacivanju iz kuće,a pošto je domaćin popio malo više, nas troje ga je smirivalo da stvarno ženu ne izbaci napolje ispred zgrade i da ne napravi problem
Dan nakon toga, oni su puni razumevanja jedno za drugo, njoj kez preko cele face od silne ljubavi prema njemu
Nakon toga nikada im više na slavi nisam bio, jedna slava manje
Homo homini lupus est.
ceo dan mi je promasen i umesto da imam vecernji mir, iz takta su me izbacili glupost i bezobrazluk u tolikoj meri da me je glava zabolela...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
hvala
nije bas to tako jednostavno... ipak hvala i tebi
Homo homini lupus est.