meni se stalno ne radi nista...
meni se stalno ne radi nista...
Ovde napravili produženi vikend, tako da imam reprizu nedelje, nigde ništa ne radi, a ostao sam bez Coca Cole
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Moram da vam se žalim da sam ili naprasno zaboravila da kuvam kafu ili nešto opasno muljaju i nazivaju to kafom, ali ja već danima nisam videla penu na kafi kad je sipam u šolju, nestane istog trena, a znam da sam nekad vadila kašičicom višak... imate li i vi taj problem i to sam isprobala sve kafe redom od grand, don, neke iz pržionice na pijaci... i sve su postale iste
Kupi si C kafu
de si baba
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
babsi
moj otac nema mere kad cuva pilice, majka, snaja i ja smo popadale na nos od posla
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
grizu komarci, pocelo je
prevruce je vec... pocelo i to babsi
plotarius transpareticus
moram vam se zalim da nemam vise svojih 5 minuta, ma ni 5 sekundi, i da ne znam dokle ce moje srculence izdrzati takav tempo
što se kafe tiče u pravu si muljaju na veliko, ni miris ni ukus osim u reklami
a ovodrugo za tempo uspori malo ne valja previse da se naprežeš
omnia praeclara rara
ja ti Mrave hvalila onu kafu na zem.pijaci, ali i nju vise ne prepoznajem, bas muljaju svasta, stavim na dve solje 4 vrhom pune kasicice, ma nista, kao da sam kesicu caja umocila da oboji vodu
ma ja trazim sad samo u zrnu al n emoz da se nadje mora da upoznam nekog ko ima przionicu il da otvorim svoju
omnia praeclara rara
hocu da spavam i nikoga ne gledam
plotarius transpareticus
Bole me oči... Ozračena sam...
I ja sam se izbečila sva, kao ona `guarana`
Mene peku oči...Ovih dana sam preterala, što zbog posla..što zbog blejanja po netu...
s kakve budale ja živim u ovoj zgradi..
Zove neki čiča, koji je tu kupio stan, al ne živi tu nego izdaje. I zvala ga stanarka
da ga pita dal se nekada neko u tom stanu obesio. Pa on mene zove da proveri
jel se stvarno tu nekada neko obesio..
dakle obesiću se...
Večnost je čista sadašnjost.
bolje da su zvali popa.
p.s. zar se nije stvarno neko ubio u prizemlju? ne sećam se ko mi je pričao, mislim da si ti...
To je bilo u stanu ispod. Al nije se obesio nego overio..
Večnost je čista sadašnjost.
to mu dođe na isto...