U kom crtanom filmu je to isto
![]()
U kom crtanom filmu je to isto
![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
i jedan i drugi su capnuli u stanu, samoinicijativno... ne vidim šta je smešno.
Ima već par dana kako mi je burazer u bolnici, pre neki dan sam bio kod njega u poseti itrebalo bi da sam sada tamo ali ne mogu, op mom nekom ludom vidjenju ako odem tamo biće kao da sam se pomirio sa činjenicom da ga još malo neće biti iako i doktori to kažu, jednostavno mi je teško to prihgvatim, ovako dok sam na poslu pokušavam da ne mislim o tome ali ne uspevam. Lakše mi je da se pravim ovako kako će sve na kraju biti u redu
omnia praeclara rara
sve ja to znam Roska samo ne mogu saa tim da se pomirim i to je to. Hvala na savetu
omnia praeclara rara
nisam otvarala poštansko sanduče nedelju dana. već imam fobiju od računa koji svaki put ispadnu iz tanušnog sandučeta i muka mi je kad treba te koverte da otvaram...samo se gomilaju cifre.
nigde nekog pravog pisma, neke lepe razglednice.
samo listići za glasanje i - računi. gomiletina njih![]()
где си пошла с крмељиве очи
iznervirale me komšije svojim ogovaranjima
kako sam se danas nanervirala u momentu![]()
a opet ja o njima:raz_114:
pričaju neki dan kako se zimi više svađaju, jer više vremena provode zajedno u kući i tako to, oni nemaju o čemu da pričaju i nemaju nijedno zajedničko interesovanje, osim keksa naravno...i kaže on njoj, al onako zaozbiljno...pošto se svejedno rastaju jednom nedeljno pa je vozi kod mame: znači ženo ti i ja ćemo se od sad rastajati pred kraj jeseni a sastajati u proleće, k'o hajduci:raz_114::raz_114:
a ona ćuti onako gleda u njega...jedina koja se imalo nasmejala tome sam bila ja, oni mrtvi ozbiljni
a ne da sam se malo smejala:raz_114:
kad mi smešno ja moram![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
heheheh, ne verujem koja prica...
znam i ja za par takvih slucajeva...
znam i jaznam jednog koji je svaki put kad se posvadjaju uzimao svoj tv pod misku, pa kod mame i tate... a vremenom mu se imovina uvecala, pa je imao svaki put sve vise da nosi i vraca kad se pomire :raz_114:
ne mogu da spavam![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa eto.
stalno se nadam da će bar za neki rođendan nešto da se promeni, ali neće. ne da neće, nego je svake godine sve gore...sve se kasnije seti da mi je rođendan.
a ja se nadala da će možda da kaže ''ženo, ajmo u budimpeštu na 3 dana''.
koja sam ja naiva.
znači, nema ko mi nije čestitao rođus.
dakle, ili mi nije čestitao jer je nešto ljut, ali koliko vidim - nije...ili je baš bezobrazan
posle kažu - miro, budi srećna![]()
sta je sa ovim svetom![]()
plotarius transpareticus
Znaci ovako je bilo: cerka prilazi fotelji i vrisne, ja poskocim na stolici, kaze pauk, onaj mesnati, crni veliki, a nas dve ako nesto ne volimo da vidimo, to je pauk...i ona ga zgazi i pobegne, a ja hrabro krenem sa djubrovnikom i metlicom da ga uklonim sa tepiha. U poslednjem trenutku kazem, a sta ako se mali folira da je mrtavi pipnem ga djubrovnikom kad on ispruzi one nozurde silne i potrca na djubrovnik
onda sam ga overila i kukajuci pocistila i bacila...
Ovde je to redovna pojava leti, ti mali crni paucici s polja nekako se provuku ispod vrata i samo protrce po sobi a nas dve...![]()
hocu da spavam![]()
plotarius transpareticus