Pa odudaram i ja od sredine...ako ćemo iskreno...Srećom, ni ovi preko puta mene nisu u nekom ''šablonu''...pa se super slažemo, godinama...
A to je tačno...Ljudi teže prihvataju nove ljude
Pa odudaram i ja od sredine...ako ćemo iskreno...Srećom, ni ovi preko puta mene nisu u nekom ''šablonu''...pa se super slažemo, godinama...
A to je tačno...Ljudi teže prihvataju nove ljude
kad su mene komsije pozvale na prvu kafu, kao da se upoznamo (mada trebalo je mozda ja njih da zovem) i sedimo mi pricamo, oni se hvale kako imaju stale, stoku, sta sve sade i uzgajaju...i sad u jednom trenutku pauza, kapiram da ocekuju od mene da cuju neke slicne planove...A ja onako sa tacnicom i soljicom u ruci, uzmem gutljaj, pa ni pet ni sest nego kazem Ja gajim kaktuse i nastavim da pijuckam kafu onako fino i smerno
gledali su me kao cudaka, ne znajuci da li sam luda ili se samo pravim:raz_114:
ahahahahah, kumo , dosla si iz drugih krajeva..
.. joooj dusa mi spava , sta da uradim da ne zaspim?
Sta da ti kazem kad sve znas!
drzi oci otvorene
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Žalim se a žaliću se i komunalnoj policiji ili ću menjati zgradu. Besna sam kao ris.
Em me muči nesanica em nemam mira ni kad pokušam da zaspem. Klinci ispod mene su pričali, smejali se i puštali muziku do ranog jutra. Taman da zaspem kad čujem komšiju odgore kako TRČI PO STANU, pali veš mašinu, telefonira.
Zaspem, utonem u san..i čujem mašinu za košenje trave iz susednog dvorišta, smeh, svađu, ma glasnu priču dok piju kafu.
I tako već 10 dana! Bilo je mira dok je zgrada bila pusta, a ovi svi na odmoru..ali dođe septembar i ne znam šta da radim.
Glupo je da pored svoje sobe spavam u dnevnoj. Ili da spavam popodne? Ili da budim sada ove klince glasnom muzikom, kao oni mene svake noći? Lepo ih zamolila 3 puta da zatvore prozor i da se utišaju, imamo bebu baš na tom ulazi. Ne vredi. Ne vredi ni moliti komšije iz susednog dvorišta, odmah se naljute ako im se nešto kaže.
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."
kod mene je stalno tako .
košarka na terenu, turiranje automobila, smejanje ispred radnje koja je pod prozorom....taman zaspim, a na spratu iznad se posvađa majka sa ćerkom oko 2....pomislim ''pašće krv'', kad ono - ništa. one odu da spavaju, a ja i dalje budna.
jedini je lek da menjam stan, ali ne mogu još uvek...čim budem mogla - selim se. smučilo mi se.
где си пошла с крмељиве очи
Ja ozbiljno razmišljam da menjam. Prvo, u maloj ulici ima sada mnogo zgrada i mnogo automobila, i "umetnost" je ići sa punim kolicima sa pijace ili samoposluge i paziti da te ne udari auto.
Drugo, komšiluk je očajan. Neće niko u zgradi ni sijalicu da promeni u hodniku i napolju, to stalno radimo mama i ja. Neće da plate 100 dinara po stanu, da neko čisti zgradu i dvorište ispred. Neće da skupe pare da sredimo vrata i da radi normalno interfon, o video interfonu mogu da sanjam.
U lice mojoj porodici maltene pljuju što imamo najveće stanove -mi smo vlasnici zemlje na kojoj je zgrada sagrađena. Ljubomora je čudo.
Na sastanke Kućnog saveta ne idem jer se obavezno iznerviram
Studente molimo da budu tiši, oni se bezobrazno smeju i ne haju ni pet para.
I "šlag na torti" predsednica Kućnog saveta koju niko ne podnosi. E, ta mi često zvoni na vrata da pita za neku glupost. I zove svaki čas.
Dovoljno je reći da je izludela našeg poštara, i EDB i Vodovod i one u gradu koji rade legalizaciju..sve rečeno o ženi.
Samo da se smire cene nekretnina i odoh odavde, već mi je muka.
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."
moram da se žalim na urmašice ponašaju se
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
i posebno na sarmu
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Na alergiju, uzasna je.
Sta da ti kazem kad sve znas!
ne znam gde ću pre
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
moram da vam se pozalim... danas sam jeo pitu nisam mogao da joj odolim... i to ne jedno parce nego pola tepsije...
prodaj je mali crno beli cuko na kog sam bacila oko