ne ide mi se na posao...
ne ide mi se na posao...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
juce sam udavila pile dal ce da mi se javi danas
e da i samo ja nisam moderator
armagedon
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
vi primate platu
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ja nemam platu
da plaćam obezbeđenje 400 dinara
kako da ne..
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
^ totalni bedak. Nekad mi prosto krivo sto se tako ponizavam, jer sta je drugo do ponizavanje kad odem kod nekog dzibera koji sam sebe naziva gazdom i trazim posao a on placa 17 000 i nalazi se u poziciji da kao i on bira radnike. Strasno.
ja moram da vam se zalim...
hronichno sam neispavana.. jos uvek se ne vidi to na meni.. ali postajem malo malo.. pa mrgud..
enivej.. to nije razlog zasto pisem ovo.
danas sam svratila do sportska hale u Kosjericu, i pitala da li mogu da dolazim rekreativno da vezbam.. posto hala ima sve uslove... i rekao mi moj nekadashnji profesor fizickog da mogu..
ponedeljak,sreda,cetvrtak i petak.. tim danima mogu da dolazim i da ostajem koliko mogu..
i ja dolazim kuci.. posle toga.. i saopstavam mojim roditeljima sta sam pitala i sta cu raditi ..
da bi me oni poklopili sa " i tako ne radis nista po ceo dan.. i bas ces tu da potroshish vreme!"
oci pune suza.
setila sam se svojih 9 godina treniranja kosarke, karatea, dzijudzice.. niko se nije udostojio da dodje JEDNOM da me vidi..
i molila sam ih da mi potpisu papir da imam dozvolu od roditelja da treniram sve to.. EEEee!!!! i posle pa ne znam koliko godina.. ista pricha..
pa majke mi.. place mi se.
i znate sta...
jos kako cu da idem na treninge.. i to sva 4 dana u sedmici.. samo da vidim ako moze i utorkom. i tad cu da idem. zinat njima.
oni ce meni da kazu kako ne radim nista po ceo dan
pa .. pa mene bi bilo sramota..
ne znam ni zasto ovo pisem.. valjda moram i ja negde da se iskukam.. pa kukam vama.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
ah evo i mene..posle mesec dana bolesti..danas sam konačno izvadila krv i radila alergo test..alergična sam na grinju ambrozija i ostala sranjca..jok..
znači sutra kad stignu analize testa krvi 100% imam neki koksaki,koleru or something..
-čisto da znate što me nema.
Ma nem se sekiras, svi smo mi alergicni na grinje, samo se ne testiramo. Drzim ti fige da sutra bude sve ok.
Human enthropy producer
Zalim se na sevanje u desnom kolenu. Ne mogu ni loptu da sutnem od penala do gola.
Sve sto kazem potpisujem
Zalim se da mi je dan prekratak za sve sto treba da uradim
Ne mogu više da ustajem po 2-3 puta noću...nemam više snage.
žalim se na VIP.
odneli telefon pre 10 dana na ''opravku'' - urušio se OS. neka je, nema veze.....ali, ne javljaju se, pa se ne javljaju. ni abera...međutim, micke je super (wo)man...kažem ja micketu :
- aj vidi kad budeš mogla šta se dešava sa htc-om donetim kod vas pre 10 dana?
- važi.
kad , posle 24 minute zovu iz VIP-a i kažu da možemo podići telefon
javljam micketu da su se javili, a ona kaže ''znam ''
dakle, ni u vipu bez micketa - ništa
где си пошла с крмељиве очи