nema veze...ko zna dokle će to da je drži.
nema veze...ko zna dokle će to da je drži.
где си пошла с крмељиве очи
samo kijam...
Večnost je čista sadašnjost.
Drugari moji imam da Vam se zalim i zalim .
Ima dva mjeseca kako sam postala NEPUSAC .
Poslije duzeg staza pusaca to je morate priznati za pohvalu.
Nisam zapalila ni jednu cigaretu i nisam lazov.
Uzivam u blagodetima nepusaca cak mi pusaci smetaju .
ALI to vjecito ALI...
Sad jedem i jedem i sve mi je slatko .
Ako ovako nastavim bicu trokrilni sifonjer.
Od prosle godine me nema...Sad sam tu da znate...Tesko Vama...moracete da me trpite...
probudila sam se sa glavoboljom..
Uh, moram da vam se izjadam... vodila sam kucu danas na kupiranje usiju, to je bilo tako stresno, ne zna se kome vise, ceri i meni, ili kucencetu. Jedva preziveh davanje anestezije i pogled na psa koji lezi na onom stolu. Kad sam se vratila po nju, posle sat vremena, ovaj kreten od veterinara nije joj jos stavio zavoje, kao da ja vidim kakve su usi...pocela sam vec da se prostirem koliko sam duga kad sam ono videla. I takva sam morala da joj drzim glavicu dok je stavljao zavoj. I kad je bilo gotovo, ja se mislim, samo da izadjemo, da udahem vazduh, sve me gusi, jezik utrnuo, belo pred ocima, kad... covek mi kaze evo, ovo su vrhovi usiju koje sam odsekao i pokazuje mi ih na dlanu i usput pominje opet onu kafu iz moje teme Nepristojan predlog... rekla sam samo nema sanse, i moram da krenem, uzela moje komirano jedva probudjeno kuciste i dodjoh kuci...
Bas ruzno obojen dan...
zar kupiranje ušiju i sečenje repa nije zabranjeno zakonom ?
na primer:
http://www.nacionalnigradjanski.com/...im-ljubimcima/
Ih Pričo zabranjeno je,ali i dalje skoro svaki veterinar to radi
Btw,sad sam tek išla da pročitam Nepristojan predlog:raz_114:
zamisli veterinara kako drži odsečene uši na ispruženom dlanu a vamo namiguje:raz_114:
Joj nije smešno,izvini
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ne razumem - zabranjeno je ?! i radi se?! i gde je nepristojni predlog?
prico, zabranjena je i prodaja duvana maloletnicima pa... znas vec kako je svi postuju... sto se tice usiju, zabranjeno je ucestvovanje na izlozbama psima sa kupiranim usima i repovima, sto mi govori da je to zapravo dozvoljeno cim je ovo oko ucesca naglaseno.
A Orka... parazitska prevarantska hucaska organizacija... dokazano, bila neka afera.
spala sam s nogu danas,nacisto.bila sam na sahrani majke naseg kuma i svacega se nagledala..boze sto mi imamo obicaje..
usi smo kupirali zbog toga sto joj je jedno uvo preveliko i podignuto uvis, a drugo slomljeno i to na pogresnu stranu... da, estetski razlozi, ali kad sam vec kupila psa jer znam u sta ce da izraste, ne mogu je ostaviti sa takvim usima... mislim staford sa jednim magarecim uvetom... da su oba padala kako treba ne bi mi na pamet palo da je izlazem ovome, mada meni su oni neodoljivi sa secenim usima, isto kao i dobermani...
pa dobro onda
mada mislim da bi kuče trebalo da se žali, izvinjavam se.
joj fajf,a jel sad cvili?jel je boli?
Kome da se žalim na čistačicu koja je prvo metlom rondala po kontejneru
pa onda ušla u zgradu da čisti..
tek sad vidim ovaj post sa jucom je sve u redu, skinuli smo sinoc zavoj, mazemo cink vitaminsku mast, usi lepo zarastaju, malo je svrbe krastice, ali je zivahna i ko struja samo jurca po kuci i jede ko gladna godina sve je proslo u redu, jer je mlada i oporavak ide brzo. kada zacele usi okacicu sliku pre i sliku posle pa mi recite da li sam pogresila...
super..bilo bi mi drago da je vidim
mica ubica me vratila sa šaltera nakon četiri sata čekanja.. nedostajao mi jedan papir...
pa de ćeš nespremna na šalter? ti misliš tek tako da dodješ na šalter
omnia praeclara rara