Razbudila me komšinica jučeZašto ljudima nije poznato osnovno pravilo, a to je da nakon dva puta što pozvoniš, ne legneš na zvono već zaključiš da nikoga nema i lepo odeš kući ? Je l' to neka misterija koja je toliko neshvatljiva ?
![]()
Razbudila me komšinica jučeZašto ljudima nije poznato osnovno pravilo, a to je da nakon dva puta što pozvoniš, ne legneš na zvono već zaključiš da nikoga nema i lepo odeš kući ? Je l' to neka misterija koja je toliko neshvatljiva ?
![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Ustanula sam u pet jutros![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
pa nije ovo tema da se hvalimo..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ja se zalim
Sinoć mi čika policajac napisao prekršajni nalogode novi karmin
![]()
Jutros sam se smrzla....Ako se to računa...![]()
umorna sam kao pas ...mislim ,iscrpljena
potpuno![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
ja se zalim da sam postala manipulatorcrkla mi je kvarcna pec, nova, i rekli mi da im je donesem pa ce da je nose u servis. Mislim se ja, ma pazi da necu da cekam toliko, i posaljem ja srceparajuci mail direktoru prodaju, u kome kazem da sam hronicni bolesnik, da zbog usporenog rada stitne zlezde tesko podnosim hladnocu... i stize odgovor od dise da je donesem i da ce mi je zameniti. i jos dobih i njegov broj mobilnog i postpisao se nadimkom. A meni u profilu gmaila stoji slika mister bina sa najblentavijom facom, mozda je ovaj to video, bruka. Elem, nista ga nisam slagala, ali se osecam nekako kvarno zbog ovoga.
![]()
ja bih se zalio ali ne smem, mozda me opet potera neki maler.
da si ošo na železničku sve bi bilo drukče![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
umorna sam![]()
где си пошла с крмељиве очи
pridruzujem ti se prico..i iscrpljena..uvek mi je tako u decembru..praznici,pa menjanje smena,pa ugadjanje ko kad radi,pa rad u duplim smenama,odradjivanje svojih,pokrivanje drugih..joooj![]()
naci, nisam ljudski spavala od prosle godine![]()
što nema snega![]()
nos mi je kao slavina, a oci kao kafanske sarme![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nešto me zeza peckanje u očima...a moram da radim![]()
da mi je bilo da se žalim ovih dana ,sad ne moram![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.