i ja![]()
i ja![]()
где си пошла с крмељиве очи
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Uganula sam nogu,sreća pa je desna![]()
boli me glava![]()
plotarius transpareticus
iznervirao me danas jedan manki...koji je tražio da mu u petak pošaljem nešto poštom u vojvode mišića
lepo sam mu rekla da to neće strići pre srede i da, ako mu se žuri, najbolje dođe do nas...naravno, gospodin se pouzdao u poštu i svoje lenjo dupe...i danas me pita kako je moguće da mu pošiljka nije stigla![]()
Danas poslepodne, nebo se namrcilo, i ja legnem da spavam a navijem mobilni da zvoni negde oko pola 5 jer je trebalo da se u 5 nadjem sa muzem na centru da nesto pokupujemo. Taman onaj prvi lepi sanak poceo da me hvata, ono kad osetite koliko vam je lepo sto tonete u san, kad zvonjava... javim se, on... kaze pljusti kisa, sacekace da stane pljusak,pa ce krenuti, ali to znaci da kasni. ok, pomerim vreme za budjenje, opet zazmurim, opet tonem u san, opet zvrrr, cerka: a jel pada tu kisa, ne, ne pada, aj cao, spavam. nastavim, opet fon, on: e ja sam blizu, kolega me povezao, tako da znas...
Ustala sam nervno rastrojena, neispavana, jos umornija, obukla se i odjurila. A lepo sam jedno vreme znala zbog cega ne praktikujem da spavam popodne, sad me ovo podsetilo zasto...
nisam mogla jer je sve bilo nekako vezano sa vremenomlos termin za spavanje, moracu ranije to da priustim sebi, pre nego sto se svi sjate kuci, nema mi druge
Mislim da nisam za forume. Ili obrnuto![]()
Opet sam se predozirala šumećim vitaminom C.
Svi se žalite, ajde sada ću i ja
Pre dva dana "preminuo" mi je bord kompjuter na autu, ožalošćen sam ja a slavllje sprema majstor zbog računa koji mi sledi![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
na ovu sparinu moram da se žalim![]()
opet ja o insektima.... videla sam danas na ulici jelenka, ja zastala da ga zastitim da ga kola ne zgaze, o on se okrenuo ka mojoj nozi i krenuo radeci ono sa onim rogovima, ili sta su vec, kao da ce da ce da me capiali eto, spasila sam mu zivot, toliki je bio da sam ga videla na putu iz daleka i za nekog ko pada u nesvest od takvih buba, bila sam bas hrabra
hej, po ovo ispade da se ja hvalim zapravo, promasila sam temu![]()
sarmice nema cijeli dan![]()
mozda ubedjuje psa da udje u auto ponovo
ne radi mi dobro razmak na tastaturi![]()
meni ne radim mozak fajf![]()
kako mrzim kada se spremim, a onda mi jave da ipak ne krecem jos![]()
plotarius transpareticus
a neka si jos malo tu sa namaznam za taj osecaj
![]()