ugrijalo je,tek sad mi se ne radi,a moram
ugrijalo je,tek sad mi se ne radi,a moram
Sad u povratku kući reših da kupim čajeve u jednoj "prodavnici",kad sam stigla kući rok trajanja velkim crnim brojevima 06 6 12 i sad treba da se vraćam na drugi kraj grada,a taman sam se lepo presvukla i skuvala kafu evo baš razmišljam kakvo hladno oružje da ponesem mada sam videla tamo jedan zoger ,mogla bi time da ih sredim
roso , nemoj da se sekiras, nisu pokvareni... mora da si uzela na snizenju...
legoh da spavam i ne ide..ne ide,pa belaj..
Sinoc, malo sam setkala, i sretoh komisinicu, stoji pred kapijom. Javim joj se, a ona ni 5 ni 6 nego kao iz topa, auuuu Snezo, hihihihi, ala si se ti popravila... A ja,isto tako hihihii, pa prija mi zivot na selu... i produzim... Zena ima nekih bez preterivanja 120 kg, a ja sam od proslog puta kada mi je isto to rekla, smrsala 5kg... a ni tada nisam bila blizu toga da sam tako upadljivo popunjena. Koji je njen problem? Mozda nema nista drugo da kaze? Dosla sam kuci i ispricala to muzu, on kaze sto joj nisi rekla Obe smo izgleda bas jesne, i ti se komsinice dobro popravila od proslog susreta... Mozda ovde stvarno samo tako komuniciraju, e tacno cu tako i da joj kazem sledeci put, ona ce meni da sam se popravila
meni kad neko to kaže, odgovorim da me muž lepo pazi
где си пошла с крмељиве очи
naljutijo se asterix na me
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ma nije, otisao je samo da posadi bamije
bamije pa nisu li one specijalitet mislim
al,da se i ja požalim..umorna sam sve mi se čini da ću pobjeći s posla
igra mi desno oko danima, danima...toliko jako da mi dodje da ga...uff
meni puko kapilar u desnom oku tako da mislim da gebneralno nešto nije u redu sa desnim očima
biće da nije do tebe
drago mi je da sam pomogao
omnia praeclara rara
meni nista ne igra, nego mi danas klecnulo levo koleno na sred ulice, bilo me je bas sramota kako je to glupavo izgledalo
ja sam zaspala u gradskom autobusu i udarila celom duzinom u onaj poster, reklamu, u sred busa, za koju mozes da se pridrzis
plotarius transpareticus
hahaha naki zamisljam scenu haha