[QUOTE=zivana;149827]kad su amebe,oni su korisnici vipa..kad evoluiraju,predju kod drugog operatera [/QUO
ali barem od vas sve pocinje...
samo da ne bude rozLe boje...
jastrebe, mi cemo ga prefarbati ako ustreba
dobro je...otkrili smo kontaminenta...
ocemo i na njega sas motku?
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
opa, je li to italijanski model resavanja ?
oces da uvezemo vozaca iz ove zemlje gde sam sad?
taman njega niko nece kriviti...
a mi obavimo posao...
i letimo plavetnilom
Nije Talijanski već Ruski, mada modifikovana Srpska verzija, autor je
I da ne zameniše mesta pojedini bilo bi sve ok, metoda je uspešna, logistika sa podatcima je zakazala
Pa može iz te tvoje zemlje samo ne znam koliko su skupi, Rusi obično za 500 US$ ili malo više, ilegalci rešavaju te probleme
Ako su preskupi, ćemo regrutujemo nekoga iz majke Rusije sa iskustvom za prihvatljivu cenu ali koji će sigurno rešiti problem
Ima ih po ugovoru ako je potrebno
A nebo ostaje zauvek naše i slobodno i plavo
Homo homini lupus est.
da vam se požalim da ne mogu da nađem pristojonog majstora električara ili neće da dođu, jer im je daleko (kao da za to ne postoji cena) ili im se čini da je malo posla, pa im se ne isplati uopšte....dakle, neće više niko da radi. čak ni malo.
где си пошла с крмељиве очи
na sabu sebe..i sopstvene gluposti..na strah..iskoriscena sam i odbacena...ostavljena na cedilu..sa pitanjem,sta sad? I ne samo ja..ne vidim sad resenje..sve nekako propalo preko noci i ne znam sta cu..jer previse verujem,,jer dajem i ono sto nemam..bice valjda bolje sutra..samo da dodje sutra...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
moram da vam se pozalim,zapravo obavestim,da je Vestica na tri koraka od toga da unisti svoj zivot,ako ne ceo, barem do svoje tridesete
nism mislila unistavanje u smislu da cu se ubiti vec cu sjebati sebi najbolje godine plus do tridesete verovatno ,a da li hocu ili ne,i kakve ce mi biti naredne godine,zavisi od naredna tri-cetiri meseca,koja imaju 80 posto sanse da budu neuspesna,big time
bar neko da me grli
hvala... al nazalost to ''tek si pocela da zivis'' ima da se ugasi vrlo brzo,rekoh, barem narednih nekolko godina zavise od toga sta ce se desiti za ova cetiri meseca a ako bude negativno,a realno,uzasno negativno stoji sad.... godine koje mi predstoje,ne da necu ''iziveti'' vec cu biti primorana silom da odrastem
a za sve je kriv moj karakter...tako mrzim sebe ponekad,ok mrznja je prejaka rec al sama sam sebi najveci neprijatelj i prepreka...kad bih bar bila drugacija osoba pa hajd al ovako... s****** sebi ceo zivot jer ne znam da se smirim i skoncentrisem,kad bih bar prestala da se igram svojim zivotom tako, drugi igraju na sigurno,mogla sam i ja,ali ne,hoce Wicca vratolomiju od svog zivota...hocu mnogo nemogucih stvari pod koju god cenu, milom ili prisilom,a bez pomoci,bez nekog da me gura,bez para bilo cega jer opet me ****ni karakter usere, Wicca hoce da bude nezavisna...
Moram da se požalim na službenicu u jednoj firmi kojoj treba više od pola sata da proveri stanje na sklladištu i da mi samo javi da li imaju ili nemaju ono što ja tražim
Homo homini lupus est.
Ponovo se žalim na istu službenicu, koja je nakon više do sat vremena uspela konačno da proveri stanje na skladištu i da mi kaže da imaju to što meni treba, ali na pitanje o ceni i kvaliteti proizvoda lepo mi reče, citiram:"To nisam pitala" uz smeh sa druge strane slušalice
Homo homini lupus est.
Ja ne volim da se žalim , a jedina osoba na koju imam primedbe je :sandokan:
Нико не чита шта пишем на аутомобилизму.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.