ugrijalo je,tek sad mi se ne radi,a moram![]()
ugrijalo je,tek sad mi se ne radi,a moram![]()
Sad u povratku kući reših da kupim čajeve u jednoj "prodavnici",kad sam stigla kući rok trajanja velkim crnim brojevima 06 6 12i sad treba da se vraćam na drugi kraj grada,a taman sam se lepo presvukla i skuvala kafu
evo baš razmišljam kakvo hladno oružje da ponesem
mada sam videla tamo jedan zoger ,mogla bi time da ih sredim
![]()
roso , nemoj da se sekiras, nisu pokvareni... mora da si uzela na snizenju...
legoh da spavam i ne ide..ne ide,pa belaj..![]()
Sinoc, malo sam setkala, i sretoh komisinicu, stoji pred kapijom. Javim joj se, a ona ni 5 ni 6 nego kao iz topa, auuuu Snezo, hihihihi, ala si se ti popravila... A ja,isto tako hihihii, pa prija mi zivot na selu... i produzim... Zena ima nekih bez preterivanja 120 kg, a ja sam od proslog puta kada mi je isto to rekla, smrsala 5kg... a ni tada nisam bila blizu toga da sam tako upadljivo popunjena. Koji je njen problem? Mozda nema nista drugo da kaze?Dosla sam kuci i ispricala to muzu, on kaze sto joj nisi rekla Obe smo izgleda bas jesne, i ti se komsinice dobro popravila od proslog susreta... Mozda ovde stvarno samo tako komuniciraju, e tacno cu tako i da joj kazem sledeci put, ona ce meni da sam se popravila
![]()
meni kad neko to kaže, odgovorim da me muž lepo pazi![]()
где си пошла с крмељиве очи
naljutijo se asterix na me![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ma nije, otisao je samo da posadi bamije![]()
bamijepa nisu li one specijalitet
mislim
al,da se i ja požalim..umorna samsve mi se čini da ću pobjeći s posla
![]()
igra mi desno okodanima, danima...toliko jako da mi dodje da ga...uff
![]()
meni puko kapilar u desnom oku tako da mislim da gebneralno nešto nije u redu sa desnim očima
biće da nije do tebe
drago mi je da sam pomogao![]()
omnia praeclara rara
meni nista ne igra, nego mi danas klecnulo levo koleno na sred ulice, bilo me je bas sramota kako je to glupavo izgledalo![]()
ja sam zaspala u gradskom autobusu i udarila celom duzinom u onaj poster, reklamu, u sred busa, za koju mozes da se pridrzis![]()
plotarius transpareticus
hahaha nakizamisljam scenu haha