Moram da se zalim na temperaturu... nije omanula prognoza.. trenutno je 48C
Da sam pola noci jurila komarce,strasno!Napolju zahladnelo i svi su pohrlili unutra,zivu su me izujedali,samo se drapam odjutros..
E došla mi jedna baskuzkinja da mi traži pregled, koji će mi oduzme pola dana i 20 kila živaca
Детаљно ти то да прегледаш
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
NIje me Queen a ja nju jesam ..... a sad još ni onog zarozanog smajlija nemog nadjem
Сандокан никако да сврне на ЉиС, и сад зинат нећем да га љубим.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Queen me ucenjuje
otišla sam na posao na sat vremena, a zadržala sam se 5 sati
где си пошла с крмељиве очи
kako me je komšija koji živi na spartu ispod nekako razočarao...inače, to je onaj isti člija žena oko 22h svako veče prži lukac....kuca neko na vrata juče, pogledam kroz špijunku, kad - neki debeljuca, crnomanjasti....''ko je ovo, bokte''....ali, otvaram vrata, jer nisam sigurna da nekome ne gori pod nogama.
kad - on.
- ćao ćao
- e ćao, moram da te zamolim da pozoveš vodoinstalatera, nama je ceo zid u kupatilu vlažan već nekoliko meseci
- pa što mi ne reče, majstor mi je bio pre 2 nedelje da menja sifon pod lavaboom...nemam pojma da nešto curi.
- ma, mora da ti nešto curi, znaš...imam čak dve pečurke koje su nikle u kupatilu na tom mestu gde je vlažno
- pečurke?
- da, dve, jedna mala jedna velika.
obećala sam da ću zvati majstora, naravno. majstor dolazi sutra...ali, razočarao me komšija....čekao je pečurke da mi nabije na nos
где си пошла с крмељиве очи
carski.. covek je lik.. bash se ismejah..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Htedoh nesto da se pozalim na Neru i dok sam stig'o ovde zaboravih.
Sve sto kazem potpisujem
Zalim se, jer ne mogu i necu da radim jutarnje smene NIje mi dobro, zaspala sam u pola sest a ustala u sest...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....