počinje opasno da me nervira ova banda raspala čaterska
počinje opasno da me nervira ova banda raspala čaterska
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
nisam vise Hortenzija
boli me stomaaaak
moram da se brijem i to češće nego što neke žene bole tiba
Sizuacija je ozbiljna
plašim se da sam povredio najtananija osećanja, nekog komšije ili komšinice
Elem šta se desilo .... duboko zavaljenog u san jutros me je oko pola 6 probudila divna muzika:
I sad kako nisam zakeralo, a i kako sam se nadao da će muzika ubrzo prestati, pokušah da ne obraćam pažnju .... medjutim muzika je svirala, i svirala i svirala (radi boljeg doživljaja predlažem da gornju numeru pustite više puta ) .... već sam se poplašio da i zombije sa NBGD groblja ne razbudi .. pokušao sam sa prozorom, sa nabijanjem drugog jastuka na glavu, nije išlo .... elem šta mi je drugo preostalo nego da ustanem .... kao i verovatno svima u krugu od kilometar ... da svima, osim vlasnika "muzičkog uredjaja" .... elem da Vas ne davim .... inspirisan ovom divnom king-size jutarnjom arijom .... ja na putu do kola odlučih da mu napišem zahvalnicu .... i na papiru A4 formata napisah mu .... "Komšija hebo te alarm, hebem te gluva i nenormalna!" ... sad sam u strahu da moja recenzija i oda njegovom muziciranju nije bila dovoljno dobra ... pa se plašim da se ne uvredi ....
pomagajte ...
e bash se ismejah..
izvinjavam se
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Jos nisam ni propisno ustala.. da ne pominjem kafu koju nisam popila.. a kako stvari stoje necu je ni popiti danas.
enivej.
majka viche kako moram didem kod snaje.. i kao u fazonu "ti jos nisi otisla gore!"
i ja da ne bih slusala dalju dramu oko toga.. odlazim kod nje..
ona cisti ..
bebe zevaju u vrteshke.. i to je to..
i ja sad lepo pitam.. jesu jele.. kad treba da jedu.. da znam sta da radim.. kako da se organizujem..
na sta ona meni sve nervozno odgovara.. i drnovito..
i ja umesto da budem kucka.. kao sto nisam... pa kazem da je ovo sve samo moja dobra volja .. ja cutim i pocinjem da pricam sa decom..
na kraju sam ipak odustala od tog posla danas..
posto su mi previshe digli pritisak i bojim se da ne puknem svakog momenta...
a to sto sam zvala sluzbu za zaposhljavanje.... posto kasnim 3 dana sa overom kartona.. posto sam bolesna.. da se javim.
i pitam lepo devojku kad im se azurira baza podata.. na sta ona meni kaze.. "sta da nam se azurira!!?"
i onda.. slag na tortu..
uvek dodjem do informacija koje ne trebaju da dodju do mene.. istresem se lepo na devojku koja mi vec godinu dana pici po zivcima kad god odem da overim karton..
mislim kakav je to nacin da neki nezaposleni imaju bolje tretiranje od drugih?!
maaaa..
da se nose svi u tri lepe..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
moram da vam se žalim..kad dan krene naopako onda je najbolje vratiti se u krevet..jutros me zaustavila policija... e,da sam bila skoncentrisana,smanjila bih brzinu na toj dionici kod aerodroma jer znam da su tu često..ali,avaj..
kazna ko kazna..nije prva koju ću platiti,ali eto..
pedesetak kilometara dalje,zaustave me opet ovog puta desno svjetlo riknulo..tu se iskobeljam..zbog svega toga naravno ne stignem popiti kafu i uletim onakva da radim..zakačim neki kabl i srušim tuđi štampač..zakačim kamermana tako da mu ispadne mobilni iz ruke i padne na pločice uf..
dođem ovdje,a konekcija budi bog s nama..
sad ovo kucam i moram da vam se žalim jer odoh dalje,a svjetla nemam
a dan je dug
Danas je pukla mreza, imali smo bas pad signala Ubili me pozivima, nisam smela ni na pauzu da odem... Sad, osecam se kao da su me tukli...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ja se žalim na nestašicu šećera.. dokle će to da traje...
Večnost je čista sadašnjost.
I ja da vam se izjadam... Osecam se jadno i bedno . Isla sam na razgovor za posao, neki servis mob.telefona trazi radnicu. Plata celih 17.000 din. Razmisljam, posto me godina proizvodnje opasno ometa u trazenju posla, kako to mozda i nije lose (jok, odlicno je), jer preko puta tog servisa ima mini market gde radnice placaju 20 hiljada a rade 9 sati dnevno 7 dana u nedelji, tegle gajbe povrca i voca, dzakove kojecega, kutijentine smrznute ribe... umiru, bez prijave. U ovom servisu radi se u smenama po 6 sati, cisto je, zimi toplo, nikakvi teski fizicki poslovi, uglavnom slab promet, prijava.
Ostavila sam telefon tom gazdi, ne verujem da ce me zvati, sigurno i on trazi nesto mladje iako mi je rekao da im iskustvo i godine nisu bitni.
Ali 17 000 Sta cu s tolikim novcima ako me zaposli?
ja se zalim na vreme brzo mi prolazi