Razbudila me komšinica juče Zašto ljudima nije poznato osnovno pravilo, a to je da nakon dva puta što pozvoniš, ne legneš na zvono već zaključiš da nikoga nema i lepo odeš kući ? Je l' to neka misterija koja je toliko neshvatljiva ?
Razbudila me komšinica juče Zašto ljudima nije poznato osnovno pravilo, a to je da nakon dva puta što pozvoniš, ne legneš na zvono već zaključiš da nikoga nema i lepo odeš kući ? Je l' to neka misterija koja je toliko neshvatljiva ?
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Ustanula sam u pet jutros
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
pa nije ovo tema da se hvalimo..
Večnost je čista sadašnjost.
ja se zalim
Sinoć mi čika policajac napisao prekršajni nalog ode novi karmin
Jutros sam se smrzla....Ako se to računa...
umorna sam kao pas ...mislim ,iscrpljena
potpuno
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
ja se zalim da sam postala manipulator crkla mi je kvarcna pec, nova, i rekli mi da im je donesem pa ce da je nose u servis. Mislim se ja, ma pazi da necu da cekam toliko, i posaljem ja srceparajuci mail direktoru prodaju, u kome kazem da sam hronicni bolesnik, da zbog usporenog rada stitne zlezde tesko podnosim hladnocu... i stize odgovor od dise da je donesem i da ce mi je zameniti. i jos dobih i njegov broj mobilnog i postpisao se nadimkom. A meni u profilu gmaila stoji slika mister bina sa najblentavijom facom, mozda je ovaj to video, bruka. Elem, nista ga nisam slagala, ali se osecam nekako kvarno zbog ovoga.
ja bih se zalio ali ne smem, mozda me opet potera neki maler.
da si ošo na železničku sve bi bilo drukče
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
umorna sam
где си пошла с крмељиве очи
pridruzujem ti se prico..i iscrpljena..uvek mi je tako u decembru..praznici,pa menjanje smena,pa ugadjanje ko kad radi,pa rad u duplim smenama,odradjivanje svojih,pokrivanje drugih..joooj
naci, nisam ljudski spavala od prosle godine
što nema snega
nos mi je kao slavina, a oci kao kafanske sarme
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nešto me zeza peckanje u očima...a moram da radim
da mi je bilo da se žalim ovih dana ,sad ne moram
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.