lelemood mi izeo sav kajmak, tek sam sad videla
lelemood mi izeo sav kajmak, tek sam sad videla
где си пошла с крмељиве очи
11 otkaza moj gazda juce podelio
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
cupkam od 07,30 a nikako da shvate da se žurim kažem,razilaz'te se bando ,manijak slavi rođendan,a ja pozvana
ukinuli mi i zeleni caj, sad patim bez moje droge
if you open your mind too much your brain will fall out
mislim da ti i nana može pomoći,malo jača i bez šećera..meni je pomagala ali dvije šolje,pa probaj
popila jednu, sad cu drugu..
ma naviknuce se organizam, samo treba izdrzati prvo vreme..
al mi se spavaaaaaaa
if you open your mind too much your brain will fall out
meni se smucilo vise da se javljam na oglase, ne znam da li to neko razume.. razmisljam lepo da se raspitam kako mogu da odem negde u neku nedodjiju i cuvam ovce, mislim da bih se preporodila
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ne secam se sta sam sanjala, samo sa skocila iz kreveta i imala uzasan osecaj da negde kasnim, srce mi tako lupa da ce da me ugusi
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Kako da ostanem normalna, kada dnevno imam po 20 pacijenata sa ovakvim porukama: prvi put gledam sadnice pa me interesuje jeli se ovo prodaju seme ili kako i sta vec pozzz
Ako neko ima savet, necu odbiti
pošto seme sadnice?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
poskupio rasad paprike
nacela sam drugu tablu analgina
dvoriste mi je zaraslo u korov a niko prstom da mrdne...
samo mi se spava
где си пошла с крмељиве очи