Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 21 do 26 od 26

Tema: Bliskost

Registrovani Član
    Cruz avatar
    Status : Cruz je odsutan
    Registrovan : Nov 2011
    Pol:
    Tekstova u blogu : 2

Početno Re: Bliskost

Citiraj Prvobitno napisano od babs Vidi poruku
    Ja sam slican slucaj kao Cruz, sa mamom sam u super odnosima, ali ne otvaram joj dusu kao sto umem drugarici da je otvorim... ne znam zbog cega je to tako ali sigurno nije zbog nepoverenja... pre ce biti da je to ta bliskost koju sad kad malo razmislim i ne umem da objasnim
    vidi, moja majka i ja smo potpuno dva razlicita tipa licnosti, imamo razlicite poglede na svet i nikako se ne razumemo. nije to stvar poverenja, mogla bih da joj pricam i pricam, a ona da ne razume i uz to kritikuje...
    I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

Registrovani Član
    vrludava avatar
    Status : vrludava je odsutan
    Registrovan : Nov 2011
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Alisa Vidi poruku
    Pravu bliskost obicno nazivamo intimu, a to je valjda taj neki osecaj kada se ne plasimo da iskazemo svoje misli, osecaje i ponasanje. Kada se sve desava spontano, na neki nacin!
    Retko je ostvariti jer se u sustini plasimo "predstaviti" sebe.
    Najcesce se za prijatelje biraju ljudi sa kojima se moze ostvariti takav odnosa, pored te neke ljubavi da bi se sa nekim bio prijatelj.
    Sta je u stvari bliskost, kako je ostvarujete?
    Kako sticete poverenje, i da li je ono kljuc bliskosti?
    Ne bitno da li je partner ili prijatelj u pitanju!
    Kako nije bitno? Partner mi je i prijatelj, pred njim sam razotkrivene i ogoljene duse i tijela, on zna sta me dovodi do orgazma. Prijateljica to ne zna.

Bliskost? Kad sam spokojna dok se predajem nesputano.
    Jedna Ona......

Registrovani Član
    ljubičica avatar
    Status : ljubičica je odsutan
    Registrovan : Jul 2009
    Tekstova u blogu : 3

pojam blsikost povezujm iskljucivo sa parterima, ili prijateljima. nikad sa roditeljima, ili decom
    jer oni me vole, ali me ne poznaju..ne na nacin, i dubinom da bi mogli da bi budu zbilja bliski
    blsikost je ono stanje kad nekom potuno verujes, kad oseca da je sve tvoje, i dobro i lose, nekom prihavtljivo. da ce te razumeti uvek, cak i kad se ne slaze sa tvojim mislima ili postupcioma.
    i obrnuto.
    bliski su mi oni ljudi koji su po pravilu slicni meni, jer samo takvi do kraja mogu da me prihvate. i ja njih.
    if you open your mind too much your brain will fall out

Banovina
    Steppenwolf avatar
    Status : Steppenwolf je odsutan
    Registrovan : Jan 2012
    Pol:

Mozes da budes blizak sa prijateljima, roditeljima, decom ali prava i istinska bliskost je u sazimanju duse i tela sa partnerom kog volis.
    Od takve blliskosti vece nema.Kad osetis da si jedno sa nekim a ipak potpuno svoj, to je to.

Registrovani Član
    burning violin avatar
    Status : burning violin je odsutan
    Pol:

Lepo receno, Wolf.
    Bliskost je jedno posebno osecanje koje podrazumeva dve osobe slicne emotivne inteligencije, koje se gradi tokom vremena. Bilo je momenata tokom zivota da sam od nadiranja bliskosti osecala suze u ocima koje ne umem da objasnim. Izuzetan osecaj.
    ...I've been putting out fire with gasoline

Banovina
    Steppenwolf avatar
    Status : Steppenwolf je odsutan
    Pol:

Znam o cemu govoris.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •