I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pojam blsikost povezujm iskljucivo sa parterima, ili prijateljima. nikad sa roditeljima, ili decom
jer oni me vole, ali me ne poznaju..ne na nacin, i dubinom da bi mogli da bi budu zbilja bliski
blsikost je ono stanje kad nekom potuno verujes, kad oseca da je sve tvoje, i dobro i lose, nekom prihavtljivo. da ce te razumeti uvek, cak i kad se ne slaze sa tvojim mislima ili postupcioma.
i obrnuto.
bliski su mi oni ljudi koji su po pravilu slicni meni, jer samo takvi do kraja mogu da me prihvate. i ja njih.
if you open your mind too much your brain will fall out
Mozes da budes blizak sa prijateljima, roditeljima, decom ali prava i istinska bliskost je u sazimanju duse i tela sa partnerom kog volis.
Od takve blliskosti vece nema.Kad osetis da si jedno sa nekim a ipak potpuno svoj, to je to.
Lepo receno, Wolf.
Bliskost je jedno posebno osecanje koje podrazumeva dve osobe slicne emotivne inteligencije, koje se gradi tokom vremena. Bilo je momenata tokom zivota da sam od nadiranja bliskosti osecala suze u ocima koje ne umem da objasnim. Izuzetan osecaj.
...I've been putting out fire with gasoline
Znam o cemu govoris.