stvarno, kad bi mogle da birate, koja biste zivotinja voleli da bude vas decko? mislim, osobine?
konj...posto on moze da nosi a i najbolji je covekov prijatelj...
zec... da pobegne kad ga uplasim i ja da gledam sex and the city... najvise volim kery
da bude lisac stari... da imamo kokoske stalno za veceru... ha ha ha ha ha
ja bi najvise volela moj decko da je fudbaler...
stvarno, kad bi mogle da birate, koja biste zivotinja voleli da bude vas decko? mislim, osobine?
Тигар
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Mravojed, počim smo se preselili na Novi Begrad.
jao ja glasala za lisca... a sto nema opcija:zmaj?
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Kralj mrava
Konj - stvarno ima sve divne osobine a i kad mu "tepam" nece se uvrediti :raz_114:
a mogo si da nas pitas i koja biljka bi voleli da nas decko bude...
mada kad malo bolje razmislim mi ni nemamo naseg decka....
Konj....
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
voleo bih da moj decko bude krava...em vuce plug...em mozes da ga pomuzes
Zmaj
A mi koje smo mi zivotinje,a,a
kakav penal...
a gde su ovde macani?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.