nemamo zamerke na čat... volimo čat.. živeo čat...
ja volim čat i čat voli mene...
nemamo zamerke na čat... volimo čat.. živeo čat...
ja volim čat i čat voli mene...
Večnost je čista sadašnjost.
Tako sam i napisala ma,najvažnije je da smo se razumjeli
aaaaa ,ja sam jedared rekla na nekoj temi sta mi smeta,pa ispadoh licemer,slabic i kukavica
e ovako,ja dodjem ovde,da se ismejem,nekad iskukam,nekad dobijem malko neznosti od dragih mi forumasa. Ne zivim za chat iliti forum(nekad jesam,doduse..),ne zavisi mi zivot od toga koliko cu vremena ostaviti ovde i postova napisati. Volim chat,poseban je. Umemo za tili cas da napravimo zurku i da nam bude lepo,da se smejemo i djuskamo. Ne verujem u klanove,teorije zavera idt. Slazem se sa Milojkom,da malo vise treba obratiti paznju na novopridosle.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
meni čat ne smeta...kad nisam raspoložena, ne javljam se...mada, trebalo mi je vremena da u kapiram da ne treba da se javljam kad sam bezveze raspoložena....missim, što da smaram ljude svojom nervozom?
da nema čata, ovaj forum bi bio kao i svi ostali...a pričaonicu gledam kao mesto gde mogu da se ispričam na brzinu sa 2-3 osobe, a da ne smetamo ostalima.
ne smeta mi što ima mnogo manje smajlija u pričaonici, jer je ona dinamičnija...šta će mi smajli tamo
где си пошла с крмељиве очи
E da,zaboravih da rečem suštinu
Smeta mi čat jer......mislim da sam se zaljubila u njega..al' neka ga,istrpeću te slatke muke
i nije vam neka tema
Kod mene me nervira to sto me beba ponekad ometa,pa se zna desiti da u sred razgovora moram ici,ili jos gore ne uspijem se ni pozdraviti.
U posljednje vrijeme mi se cini da chat nije vise kao sto je bio do nedavno.
Nerviraju me ignorisanja drugih ljudi,zajedljivi komentari,spanski jezik...
Nedostaju mi razgovori sa Kvin,Pricom i Milojkom i poneke upadice od Manijaka.
Toliko.
Bebin posao je da te ometa
Sto se tice ignorisanja,kao i zajedljiih komentara,nekako verujem da kao i u relanom zivotu,ima dana kad svi umemo biti malo nervozni i to se provlaci kroz komunikaciju. Sustina je da uvek i svuda dodje do nekog nesporazuma,ali misljenja sam da otvorenim pristupom sve moze da se resi. Ja sam od starta tvrdila da nas forum ima "ono nesto" sto nijedan drugi nema (mozda sam objektivna..) i greota je da se to izgubi. Svako od nas je individua za sebe i ne prija nam svima isto zezanje,sale itd..Verujem da se opet moze vratiti taj chat koji nas je cinio posebnima,saljiv,veseo i neopterecujuci..samo da budemo malko vise tolerantni i sa vise razumevanja..