Jednostavno je ..čime biste voljeli da vas partner iznenadi A da vas to jako,jako obraduje
Jednostavno je ..čime biste voljeli da vas partner iznenadi A da vas to jako,jako obraduje
evo ovako..voljela bih da mi dok sjedimo negdje(restoran,kafić..) pusti sms( a da ja nisam vidjela kad ga je kucao) i da vidim njegov izraz lica kad dohvatim telefon i iznenadim se
Rasada cvijeća..pa to mi nije romantično nimalo jer moj partner ne razlikuje cvijeće od koprive
svojim dolaskom
otegneeeee se nedo..treba imati strpljenja..
ne,ne, nisam mislila ego u tom smislu,vec ego trip '' meni je do nje stalo al ja necu nikad pokazati nista ni za Boga oca jer sam ja faca'' ..u sustini lazni muskarci,jer se pravi ne bi plasio pokazati sta oseca prema zeni
pa sam mislila otvore,da nema igrica, borbe za nadmoc,itd vec jedna lepa,zdrava veza
ne volim iznenađenja.
Mene vise nicim nemoze da iznenadi zato dosta je , neka hvala , jedino mozda kad bi se konacno uozbiljio...prijatno bi me iznenadio ...
Ciji potpis?
a kad se uozbilji onda ode prica jbt kako je tako ustogljeno ozbiljan-...sto se malo ne blesavi
A iznenadi nalik na "Obraduje"
zar je moguće da ne poćelite da vas neko iznenada obraduje nečim onako bez ikakvog povoda il zaista vremenom sve više-manje uzimamo zdravo za gotovo..