danas je rođendan i pol makartniju i mojoj drugarici slavici
našoj forumašici želim srećan rođendan
danas je rođendan i pol makartniju i mojoj drugarici slavici
našoj forumašici želim srećan rođendan
где си пошла с крмељиве очи
al nije drugi:raz_114:
Sretan rođendan Razbibrigo
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Svaki je čovek priča za sebe. Dok sam bila dete, ljudi su sedili za kuhinjskim stolom i pričali svoje priče. To više ne radimo. A dok sedimo za stolom i pričamo, to nisu samo trenuci u kojima ubijamo vreme. To je način prenošenja mudrosti. To su trenuci koji nam pomažu da živimo život vrijedan pamćenja. Usprkos zastrašujućoj moći tehnologije, mnogi od nas još ne žive dobro. Možda bismo trebali ponovo čuti svoje priče.
(…)
Stvarne priče traju. U trenutku kad smo ostali bez vremena za pauzu, vremena za kontemplaciju, vremena za razmišljanje i čuđenje, prestali smo pričati priče. Život juri pokraj nas i tek su retki ljudi dovoljno snažni da se sami zaustave. Najčešće nas zaustavi nešto nepredviđeno i tek tada imamo vremena sesti za sto u kuhinji života. Spoznati svoju priču i ispričati je. Poslušati priče drugih ljudi. Sjetiti se da je stvaran svijet sazdan od takvih priča.
Sve dok se ne zaustavimo ili, češće, dok nas nešto ne zaustavi, nadamo se da ćemo neki životni događaj ostaviti za sebom i da ćemo nastaviti živeti. Kad se zaustavimo, shvatimo da će određena životna pitanja biti s nama dok smo živi. Ponavljaćemo ih nanovo i nanovo, svaki put s novom pričom, svaki put s velikim razumijevanjem, sve dok ne postanu deo naših blagoslova i mudrosti. To je način na koji nas život uči životu.
(Rachel Naomi Remen)
Нека овај кутак на нету још дуго буде место за наше приче, за наша искуства, место где можемо да поделимо радост, тугу, бол...
Срећан рођендан Разбибриго.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Draga Razbibrigo, zelim ti da dugo trajes i da budes bezbrizna kao sto jesi
Clone me, maybe, anyway it won't be me...
Ovo je prvi rođendan koji slavim sa Vama i vrlo sam sretna što sam dio ove izuzetne porodice..sretan rođendan Razbibrigo naša i da nam rasteš i razvijaš se,a mi ćemo da te volimo i pratimo u stopu
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.