da. Kasnije se moze voleti drugacije, ( a drugacije je uvek dobro ), zrelije, ljubavi koje vise odgovaraju tipu licnosti koji tada postajemo, no izvesno je da se neke stvari osete samo jednom u zivotu
da. Kasnije se moze voleti drugacije, ( a drugacije je uvek dobro ), zrelije, ljubavi koje vise odgovaraju tipu licnosti koji tada postajemo, no izvesno je da se neke stvari osete samo jednom u zivotu
Еси ти баш сигурна у то?![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ne slazem se.
rekla sam da je izvesno da neke stvari osetis samo jednom u zivotu i nikad vise
ali da se vremenom nailazi i otkrivaju drugaije,razlicite vrste ljubavi
Kako si to primetijo?![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Ja sam jednom volela...pa šta sad neću više?![]()
ja jos nisam voleo, nisam imao vremena![]()
ma čini ti se bre.. samo si zaboravio..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ja volim stalno..ne jednom![]()
pa ne znam..
prva ljubav ne moze da se zaboravi.. ona je uvek iskrena.. i sve prve ljubavi su tuzne.. uvek nisu na vreme.. il kasne, il su pozurile negde.. previshe kratko traju ili se nikad ne dogode..
volela sam... i volim.. i volecu.
kostalo me je. kosta. i kostace. debelo.
moze da se voli vishe od jednom.. ali prva se ne zaboravljamakar u mom slucaju..
![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
mozda samo jedna osoba u jednom trenutku... ne moz' dve istovremeno da se vole, pa ne znam sta da bude... sad, bas, jedna za ceo zivot... mislim, neka koja je bila i prosla, pa mi posle patimo i sve... moguce, ali iz mog iskustva, ne... daleko od ociju, daleko od srca... a i to ne bi bilo fer prema novim osobama koje udju u nas zivot, sa nekim novim kvalitetima... i kad takva osoba dodje, eto nama nove ljubavi koja se voli samo jednom...
osobe koje se teze i retko zaljublju duze vole a mozda i celog zivota jednu osobu, dok one osobe koje se zaljube ''5-6'' puta u roku od pet minuta nemaju pojma sta je to ljubav
da dodam postoji razlika izmedju simpatisanja odredjene osobe i ljubavi