e pa bas to... to zaljubljivanje 5-6 puta u roku od pet minuta, naravno da nije ljubav... niti treba tako da se imenuje... puka fizicka zanesenost necijom pojavom, koju istisne naredna pogodna...ne, to nije ljubav
e pa bas to... to zaljubljivanje 5-6 puta u roku od pet minuta, naravno da nije ljubav... niti treba tako da se imenuje... puka fizicka zanesenost necijom pojavom, koju istisne naredna pogodna...ne, to nije ljubav
Ovo zvuči kao da se radi o emotivnoj pokretnoj traci
Ako, ako najbolje je baš tako
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
sa ovim se potpuno slazem, svaka ljubav je prica za sebe, drugacije se dozivi pogled, dodir, poljubac, osoba uopste.. ali ima i onih koji nakon prve ljubavi dozive duboko razocarenje, pa se zatvore u sebe i pate celoga zivota, nesposobni da ponovo zavole, mada mislim da nije nesposobnost u pitanju vec blokada emocija zbog preteranog straha od ponovnog razocarenja.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ma moguće i tri u jedan..
Prva ljubav zaborava nema. Istina.
o gdjica vrludava.. ako nije tajna koliko ste puta voleli... onako iskreno, jako i bez zadnjih namera )
to ne valja... prava sreca se postize samo kada se izgubi svaka nada.... iskustvo.
Nisam vise u stanju da volim bezrezervno. Steta. Bila sam tako "podatna".
Mozda ipak...
Jedna Ona......
ne mora da znaci...znas kako je sa srecom, to ti je marfijev zakon kao kada nekog ne zelis da sretnes a on se pojavi tamo gde se najmanje nadas ili obratno... isto je sa srecom, pocne bezveze, mislis nista nema od toga sve nesto metiljavo i odjednom ko da se otvori nebo i vezes se ko niko a i on. tu price ne treba, samo opustenost i emocionalna cistota. opreznost, zategnutost, ocekivanje... samo mogu da ti zamagle vidik... al' opet ko zna... ko sam ja pa da kenjam o necemu sto se meni desava i da to primenjujem na potpuno drugaciji karakter...
otiso sam... nesh me shtreca mora da me rile izgolico 'di ne treba...
Voli se vise puta ali samo jednom mnogo...
Ne samo da je moguce voleti vise puta vec je moguce voleti i vise njih istovremeno.
samo jedna... bas ko nikovi... ko ih ima vise komada paralelno neveran je ne samo preme partneru vec i prema samom sebi... ko je iskren sa jednim takav je i u ljubavi.. dok ne dodje druga...ili otvori drugi.