da. Kasnije se moze voleti drugacije, ( a drugacije je uvek dobro ), zrelije, ljubavi koje vise odgovaraju tipu licnosti koji tada postajemo, no izvesno je da se neke stvari osete samo jednom u zivotu
da. Kasnije se moze voleti drugacije, ( a drugacije je uvek dobro ), zrelije, ljubavi koje vise odgovaraju tipu licnosti koji tada postajemo, no izvesno je da se neke stvari osete samo jednom u zivotu
Еси ти баш сигурна у то?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ne slazem se.
rekla sam da je izvesno da neke stvari osetis samo jednom u zivotu i nikad vise
ali da se vremenom nailazi i otkrivaju drugaije,razlicite vrste ljubavi
Kako si to primetijo?
Večnost je čista sadašnjost.
Ja sam jednom volela...pa šta sad neću više?
ja jos nisam voleo, nisam imao vremena
ma čini ti se bre.. samo si zaboravio..
Večnost je čista sadašnjost.
ja volim stalno..ne jednom
pa ne znam..
prva ljubav ne moze da se zaboravi.. ona je uvek iskrena.. i sve prve ljubavi su tuzne.. uvek nisu na vreme.. il kasne, il su pozurile negde.. previshe kratko traju ili se nikad ne dogode..
volela sam... i volim.. i volecu.
kostalo me je. kosta. i kostace. debelo.
moze da se voli vishe od jednom.. ali prva se ne zaboravlja makar u mom slucaju..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
mozda samo jedna osoba u jednom trenutku... ne moz' dve istovremeno da se vole, pa ne znam sta da bude... sad, bas, jedna za ceo zivot... mislim, neka koja je bila i prosla, pa mi posle patimo i sve... moguce, ali iz mog iskustva, ne... daleko od ociju, daleko od srca... a i to ne bi bilo fer prema novim osobama koje udju u nas zivot, sa nekim novim kvalitetima... i kad takva osoba dodje, eto nama nove ljubavi koja se voli samo jednom...
osobe koje se teze i retko zaljublju duze vole a mozda i celog zivota jednu osobu, dok one osobe koje se zaljube ''5-6'' puta u roku od pet minuta nemaju pojma sta je to ljubav
da dodam postoji razlika izmedju simpatisanja odredjene osobe i ljubavi