A što se deremo pa dobro ja čujem još uvek
Zezam se
Ma nema krivca, nije ni bitna tada krivica osima ako su neke druge stvari u pitanju
Ne, ne strpljiv, nestrpljiv spašen, neće jedan/jedna, hoće drugi/druga ma ima ih ko na traci
Nije vredno mučiti se i tražiti preko hleba pogače
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Ljudovi, ja drzim do toga da je sve to do licnosti...Nema to toliko veze sa polom, sprecite generalizaciju... Sve zavisi od osobe ...
Homo homini lupus est.
Ej, bre Mune, pa skoro u isto vreme slicno odgovaramo...Jastrebe !
Jeste vala... Jastrebi hasisa !
A joooooooj...pa gde pise da ja trazim generalizaciju. Pitam tebe, kako je kod tebe i zasto je drugacije, bre
Meni je tesko da prelomin ali kad prelomim to je to, samo mi treba vremena, sa jedne strane. Sa druge strane, u neke nove price ulazim onda kada sam sama sa sobom nacisto, nema nece jedan, oce drugi treci peti!
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Svaka priča u koju smo ušli "do kraja" nas čini osobom koja je manje u stanju da se sledetji put u potpunosti rastereti "prtljaga" koji sa sobom nosi... Ovde ne govorim o vezama i vezicama koje nas nisu "dotakle" ....
Ljubav nije ništa drugačija od drugih životnih iskustava .... u koja implementiramo sve ono što smo ranije naučili, a ima veze sa sličnim situacijama ... kad ne bi bilo tako bili bi mentalno sumnjivi
Izvinjavam se, nisam znao da je pitanje upućeno direktno meni
Kod mene je jednostavno, lako i brzo prelomim, mada ponekada traje nepotrebno dugo
Nema tu puno filozofije kod mene, ne idemo zajedno, razlaz, brzo i čisto i efikasno
Zašto je drugačije kod mene nego kod mnogih drugih, zato što sam se umorio od gluposti, kompromisa, ustupaka, beskorisnih rasprava oko nebitnih stvari i slični stvari
Homo homini lupus est.