Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Bitje da sam ja pogresno shvatio i razumeo da je pitanje to na koji način iskustva i navike koje smo stekli u prethodnim vezama utiču na naše ponašanje u novoj vezi. Što se neraščićenih emocija koje vučemo iz prethodne veze, naravno da se slažem da je apsolutno najbitnije raščistiti sa avetima prošlosti, jer u suprotnom nema ništa od nove priče .....
Pogresno sam i ja razumela
Ako na bilo koji nacin odes ili budes ostavljen i bude ti tesko pa i prodje odredjeno vreme, uvek ostane neki model ponasanja koji pratis, iz tezih prica kada ima previse emocija, mora biti neke posledice, bar malo, ali to se sve vremenom popravi ako nemas strah od novog povredjivanja, a toga i ima svaki put kada krenes u neku novu pricu, dakleM rizik uvek postoji samo je besmisleno voditi se stalno njime...sta ako?
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Ne uporedjujem,prosto je nekako besmisleno..jer kad uhvatim sebe da to radim,znaci da jos nisam spremna za novo..a istina je da jako tesko se zaljubljujem u poslednje vreme nisam emotivno slobodna i zato ne ulazim u nove veze,dok ne izbacim ovu iz glave..eventualno dolazi u obzir neka kombinacija ali to je sve kratkog daha..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ma mico, stara se izbacuje iz glave samo kad se nadje nova... ljubav se ljubavlju leci... sve dok ne nadjes novu ta stara se mota po glavi, sad da li u pozitivnom ili negativnom kontekstu, ali mota se... zato, ako hoces staru da izbacis iz glave, oma trazi novu
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
cek da te pitam nesto, znam ja tebe podugo, sta si pricala za onu ljubav pre ove koju hoces da izbacis iz glave? jel ti se mota sad ona predhodna po glavi? a umirala si...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
istrujemo zlo i uterujemo dobro
šifra: krivi stojko
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Koga treba da ugazimo.
Profesionalni ugazivač...
Večnost je čista sadašnjost.
Pa ne znam, iskreno da ti kazem. Jedino to sto sam jos zatvorenija i hladnija prema bilo kome ko zeli bar malo kao muskarac da mi se priblizi. Jednostavno imam taj gard i sve moze da bude super ali sam kao led ledena, prosto numem
Ili mi se nisu toliko svideli da se dovoljno opustim.
Da ostavi trajne posledice? Ne ne i ne, kada god se udaris, kazes "Jao" protrljas, nastavis dalje i zaboravis. Eto...bilo tako svaki put pa ce biti i opet...ih...
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
meni je svaka nova ljubav bila drugacija,donosila drugacija iskustva reakcije..nisam uporedjivala,prethodna je ,ako je prestala izbrisana...jedino kad sam naletala na osobe sa istim obrazcem ponasanja,palila mi se neka sijalica u glavi sto je bilo dovoljno da prekinem kontakte.