Možemo li je doživjeti kao nešto novo ili ćemo upoređivati sa starom ljubai,tražiti sličnosti i gušiti sebe..koliko smo slobodni i oslobođeni kad nam na prag pokuca ona...Nova Ljubav?
Možemo li je doživjeti kao nešto novo ili ćemo upoređivati sa starom ljubai,tražiti sličnosti i gušiti sebe..koliko smo slobodni i oslobođeni kad nam na prag pokuca ona...Nova Ljubav?
KAd ponovno zatreperi ono najiskričavije u nama,najbolje je da pokušamo da dišemo te nove mirise ljubavi..a to nije lako,ukoliko nismo oslobođeni sjećanja i žala za nečim što je izgubljeno...U svaku ljubav ulazimo oprezno,kao neplivač u vodu,ako dijete koje prohodava...a ne treba,,zar ne?
Pu, pu, ne daj Boze... Uporedjivati dve ljubavi je nezahvalno...I bez smisla... Kao da uporedjujes dva oblaka...Koji je belji, lepsi, koji donosi kisu, a koji krije sunce? Jock... Koji god da je, on nosi novo i tome se treba radovati .
Pa Moon malo probrckas noge u plicaku i krenes ka novim dubinama !
Secam se jedne recenice jednog prijatelja: "Znas kada ces zaboraviti? Onda kada pocnes da uzivas"
Nemam pojma.
Neko sam ko se tesko upusta u nove ljubavi, jer mi se retko ko svidi a ne nesto drugo trece...peto!
Jos nije naisao neko takav
Nema uporedjivanja, nikada, iz prostog razloga sto je prihvatanje jedan nacin od onoga "ici dalje"
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
A i skoro sam upropastila nesto sto je moglo biti lepo, al ebi ga, nisam mogla, jednostavno kada nije to to , onda nije
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Ako nije to to...Ondak ne bi bilo lepo.
Ako ti ne osecas da je to to, ondak iako moze delovati kao lepo, ipak nije...A to bi ti vrlo dobro znala. Tako da, trazi dalje
Sami se nadju
E dobro je kad je covek svesan svojih gresaka ...
Kad god dosla, dobrodosla je !