Preseci stvar, koja god ona to bila, jeste malo surovija medota koja ume i jace da zaboli...Ali sprecava nagomilavanje bespotrebnih rasprava, glupih osecaja (ne emocija) i moze biti bolji lek za rane... Ili jeste ili nije. Odlucis i tako ucinis!
Preseci stvar, koja god ona to bila, jeste malo surovija medota koja ume i jace da zaboli...Ali sprecava nagomilavanje bespotrebnih rasprava, glupih osecaja (ne emocija) i moze biti bolji lek za rane... Ili jeste ili nije. Odlucis i tako ucinis!
Treba otici i odustati ako nisi zadovoljan, ali to je najlakse. Na tim nekim greskama se i uci.
Misljenja sam da je potrebno vremena izgraditi neki odnos i da u nove stvari ne treba ulaziti ako nisi resio stare. Neko sam ko se brzo vezuje samo onda kada se kockice posloze i na neki nacin, i meni cudan dajem sve od sebe, pustim uvek da taj neko pokaze pa ja delujem.
Zbog toga i nisam za te seme i semice, a niko nema strpljenje, vecina je mahom pogubljena negde pa je zato i ta ljubav na nekom novom, meni cudnom nivou.
Ako su dve osobe dovoljno zrele, dovoljno poklopljene jedna sa drugom i ima razumevanja i volje da idu istim tim nekim putem, ne postoji dalji razlog zasto ne mogu biti zajedno.
Na tacni nema nista
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Nije uvek najlakše otići i odustati, zavisi, nekada je to najteže.
Šeme i šemice su nešto što koriste samo dve grupe ljudi, neozbiljni i umorni.
Ljubav, jako čudna reč i jako precenjena, ali nećemo o tome.
Bold ti je sasvim tačan,samo retko se na tako nešto naiđe
Na tacni ima jako puno toga, po želji, po principu švedskog stola u neograničenim količinama, samo nije vredno uzimanja.
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Ume prica da odnese na drugu stranu Sandi ....
Znas kako, uvek sam bila za to da je lakse biti ostavljen nego ostaviti, medjutim nije tako, sada shvatam, ali druga je tema.
I sve je stvar volje i zelje, jer ljubavi uvek ima, nekada ne sasvim dovoljno, i tu je kraj. Kada zelim, ja zelim, ne postoji prepreka ili razlog zasto necu ili ne mogu, a imam mogucnost.
I tu je meni najveci grc, u stvari najvise zao.
Uvek je bolje biti sam, nego sam u dvoje ili pak losem drustvu, lose po nas same!
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Lakše je ostaviti, ali ne uvek, nekada je baš to najteže ali najneophodnije za sve.
Zavisi da li ljubavi ima ili nema i ako je ima koliko je uopšte ima.
Žaljenje je najveća šteta na duge staze, ali nekada nas i opomene da ne ponovimo istu ili sličnu grešku, najgore je kada ne poslušamo.
Najbolje je za određene ljude da budu sami, to je činjenica.
Homo homini lupus est.
Bogami, mnogo vise njih slaze o tome, nego sto to ucine...Jock, neke stvari se ne zaboravljaju, a nazalost neki ni ne potisnu...Pa to implementiraju u buduce odnose...
Homo homini lupus est.