Zavisi na koji način nije "uz muža"
Iscrpljuju vezu, uništavaju je sa nebitnim stvarima Recimo ovako, zamisli kada bih se ja petljao u to kakav će ručak žena da spremi i koliko će čega u taj isti ručak da stavi, koji će prašak za veš da kupi i kako će da uključi i kada mašinu za suđe ili veš, da oko toga se "dogovaramo" tj. raspravljamo, na šta bi to ličilo ?
Ni ja ne bIk raspravljao, uzo bi pa bi sam spremio .....
Ili da se žena sa mnom raspravlja oko toga koliko litara i koje vrste ulja se kupuje za motor automobila, na koliko bara se pumpaju gume prednje i zadnje, da li se kupuju univerzalke ili posebno letnje i zimske i kada ih menjam, kada menjam diskove a kada pločice kada je kočioni sistem u pitanju, da li sipam pun tank na početku putovanja ili na sredini pravim pauzu da bih dosuo gorivo u rezervoar
Nisam još ni jednu upoznao koja je bila zainteresovana za uplitanje u ovaj deo .....
Zato su neadekvatne, iscrpe vezu sa glupostima, uguše je sa ciljem da dokažu sebe u nečemu, da budu "emancipovane" itd., u tome je suština u nepotrebnim raspravama oko nebitnih stvari i o tome što se neko meša tamo gde mu nije definitivno mesto
E sad komu je gde mesto ja po meni individualna stvar ..... al što se uplitanja i preplitanja ili preklapanja tiče .... to jeste bzvz ...
pa ne mešam se ja njemu u elektriku, kad njega to ne zanima zanima ga šta ima u šerpi, a kad ne rade prekidači, onda se snalazim.
Ja bih rekla kad dodje do stani-pani zena ce se snaci i odraditi skoro pa svaki muski posao al' obrnuto ... muski da se snadju u zenskim poslovima.. tesko (cast izuzecima). Nekako im je uvek potrebna "zenska ruka" za pomoc u kuci i oko kuce.
Ja bih rekla kad dodje do stani-pani zena ce se snaci i odraditi skoro pa svaki muski posao al' obrnuto ... muski da se snadju u zenskim poslovima.. tesko (cast izuzecima). Nekako im je uvek potrebna "zenska ruka" za pomoc u kuci i oko kuce.
Mjok, stereotip, bilo tako nekada i više nikada, sada samo zovneš ženu i dogovoriš koliko mesečno za pegalnje, pranje, kuvanje i ostale rabote
Slobodno tržište, samo plati i sve uvek može, samo je pitanje cene
Homo homini lupus est. The others have failed - Learn from them but do not follow
Mjok, stereotip, bilo tako nekada i više nikada, sada samo zovneš ženu i dogovoriš koliko mesečno za pegalnje, pranje, kuvanje i ostale rabote
Slobodno tržište, samo plati i sve uvek može, samo je pitanje cene
А зашто не би платио кућну помоћницу ондак?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.