sanjao sam da je pao sneg...
moja draga se radovala, a ja nešto gunđao

sanjao sam da je pao sneg...
moja draga se radovala, a ja nešto gunđao
Još nisam spavao, kada odem da spavam, ću prijavim![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow​
kako učestvujem u nekoj akciji, kako sve dobro ide...i oseća se neka dobra vibracija u vazduhubaš sam se odmorila
![]()
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
Spavao i ...... ništa
Blackout potpuni![]()
Homo homini lupus est.
Bananegomilu banana
nit razmišljala nit spominjala![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sanjala sam micu![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ja sam noćas sanjao kleginicu sa posla...lele..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Da shvatimo da idemo večeras na proslavu zajedno i da je ona ..ni manje ni više nego lepa skoro kao andjelina džoli.
uz to mi je poslala poruku..šefe imam nešto večeras ..samo za tebe..a stalno me cima ..mislim zeza..
e pa ima makar da je sanjam ako ne bude ono što mislim....a neće znam...amožda i oće..
aj pa nek bude sta bude, lepo se provedi![]()
hvala ..kad se vrnem će svrnem da raportiram...
jedva cekamo da cujemo![]()
sanjala sam da pada sneg, ali kao da ga neko prosipa odozgo, tako gusta ja se slomila da skupim neki veš sa štrika, jao majko moja mila celu noć sam skupljala
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Sanjao sam jaguara i džunglu, hodam džunglom i vodim jaguara sa sobom![]()
Homo homini lupus est.
ma...sanjala sam kako mi je u goste došao ričard gira ja stalno neku prašinu brišem
![]()
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
iskreno, nemam pojma, bitno je da sam malo spavala![]()
ne sećam se ,
spavala sam kao beba![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukaviÄluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0