buba ruse![]()
buba ruse![]()
јао...како Ñам у дворишту неке куће, ал знам у Ñну да је то кућа у београду....ипа º, некако је јако виÑоко поÑтављена и Ñећам Ñе да Ñам у Ñну гледала на леву Ñтрану Ñве до фрушке горе, а на деÑну до вршке чуке...и миÑлила Ñам Ñе како ниÑам имала појма да Ñе из београда може видети тако далеко у војводину ...боуже Ñвашта.
ал било лепопили Ñмо неку кафицу и нешто лепо причали
![]()
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
pričalicu
pričalica ima duuuuugu crvenu kosu...nešto kao riđu, ali više vuče na crveno
i prepirem se ja s njom celu noć
-ja sam bila trudna s mojim vladom (trebala da rodi vladu) kad sam branila doktorat
-nisi pričalice, pa ti si branila doktorat prošle godine, šta je s tebe
-ma jok, ja sam branila doktorat pre 20 godina, prošle godine sam konkurisala za precednika države ali nisam znala kako da vam to saopštim
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
о боуже![]()
![]()
manijaka![]()
al neznam el bijo san ili java
al sam ja za svaki slucaj zakljucala vrata![]()
Bila je nocna mora.. Proganjala me neka porodica zombija ubica.. Pobjegla sam im ali jedva.
јао...која ноћна мора![]()
Ñањала Ñам да Ñам на менхетну и да Ñам изгубила документа...та ‡Ð½Ð¸Ñ˜Ðµ, Ñкинула Ñам неку наранаџаÑту јакницу у којој ми је било Ñве, Ñагнула Ñа да запертлам Ñтарке и - нема јакнеи ја Ñад као нешто трчим, знам где ми је јакна, ал никако да Ñтигнем, јер - како трчим - тако Ñтојим у меÑту
и онда наилази кевин коÑтнер као елиот Ð½ÐµÑ Ñƒ 21. веку, говори пиротјанÑки, заебава Ñе 200 на 100 и нађе ми јакну
добро Ñе пробудих![]()
e pričo,ti kad sanjaš sanjaš em u bojama,em detaljno
![]()
sandžame![]()
Ko nije probao urmaš¡icu taj ne zna šta je slatko
новака ђоковића
никако да Ñањам обичне, Ñамо мени познате људе...Ñве бре неки ван домашаја....
e vakosedim ja u kafiću, sama
kad odjednom, otvaraju se ulazna vrata, uleteše neke silne gorile, rasporediše se po kafiću, pre toga nas sve ispregledaše imamo li neko oružje po tašnama i nakon toga ulazi Madona
Svi se okrenuše, gledaju i ne veruju, a ja da umrem od sreće, moj idol iz tinejdž dana
Seda ona za šank, ovi je okružiše, kad vidim da nešto pogleduju u mom pravcu... ja se zbunila, pa gledam u onu moju čašu, vrtim prsten, ne znam kako da se ponašam. Prilazi mi konobar i kao u filmovima kaže: Gospođica Čikone vam šalje ovo piće
Ja ne verujem, pogledam ka njoj i stidljivo klimnem glavom u znak zahvalnosti i sedim i dalje kao oduzeta
Kad kroz par minuta, prilazi mi baš ona, Madona i seda pored mene i ja tu budem šokirana koliko je matora i ružna izbliza
Kad, poče ona meni da se udvara
ja ne znam šta me snašlo, kako da reagujem, šta da kažem, kako da joj kažem da ne volim žene, a pogotovo da je ona tako ružna da mi ne prija njeno udvaranje ni malo...
I kad je već počela da mi šapuće na uvce kažem ja njoj E dosta je bilo ti nastrana babetino, bolje da te nikad nisam upoznala, sad više ni tvoje pesme neću moći da slušam... i izađem iz kafića...
ne mogu da verujem, sve ovo zbog jedne njene slike na koju sam juče naletela na netu, tražeći nešto i baš sam pomislila gadne li žene bez tone šminke
san implicira jaku seksualnu konotaciju i pritom zescu nastranu opsednutost falusnim simbolom koje se nalzi u madoninom imenu. kafic simbolizuje strast, a gorile ljubav.....kad su te pregledali trazeci oruzje, jasno dajes poruku, mozes me uvek imati samo me nemoj pritom razotkriti
udvaranje simbolizuje forum a pouka iz sna je da dokle god si na forumu imaces opsesiju sa forumasima koji umeju da lepo pisu i pritom vrsljaju po tvojoj nevinoj dusi![]()
како Ñам у књижари нашла дивну боју љубичаÑтог маÑтила![]()
sanjala sam mog bivšeg poslodavca(ili gazdu)
šetam ja po zemunu, tamo u cara dušana gde mi je stvarno bio ofis, i čujem iz tog prostora trešti muzika, guzva neka ispred, neka svetleća reklama na ulazu... Gledam, vidim njegov auto parkiran ispred, priđem i vidim unutra striptiz klub, on adaptirao prostor u klubsekretarica koja je ostala tamo da radi umesto mene konobariše oskudno odevena
a ona je inače žena namcor prilično neprivlačne spoljašnjosti, ona me spazi i pozove unutra. uđem ja, sva kao alisa u zemlji čuda, kad sedi moj gazda rade za nekim stolom, kajla oko vrata mu visi, puši neku kubansku, i kaže Ooooooooo mikac, pa de si ti meni, pani mi na sesi
priđem da se rukujem, on me izgrli kao da mi se mnogo obradovao i prihvatim poziv da sednem i popijem piće. Pričamo malo, on kaže, vidi mikac (čak sam mu i u snu mikac
) ako nigde ne radiš mogao bih ovde da te ubacim... Ja razmišljam šta bih tu mogla da radim
Kaže on, eno pogledaj, imamo 4 plaltforme po ćoškovima, uskoro ćemo tu i kaveze neke da napravimo pa će tu biti plesačice. Ako hoćeš, posao je tvoj...
i tako sam se ja premišljala znam li igrati dovoljno dobro... probudila sam se srećom dok nisam donela odluku
ali pani mi na sesi, pa to mi je hit snamane mi je u mislima i noćom
![]()
kako mi je explodirao teflonski tiganj![]()
Nekakve aligatore ali pobjegla sam im uspješno. Bila je to prava mora....
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sanjala sam da sam na Ćatu i sve oko mene smajlići ,a niĐe da ubodem slovo![]()
sanjala sam crnog skorpiona
sta mu to dodje?![]()
plotarius transpareticus
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0