Danas sam sanjala puno torti
Bila kao neka samousluga i možeš da isečeš sam koju hoćeš ...pored je bio neki fensi kafić u tržnom centru...Bio je onako baš luksuzan i tu su sedele samo neke face...i prolazila je neka gospodja koja je sa posmehom gledala neke koji su sedeli na nekom kao glupom mestu , kaže mi ona da uvek sedi tamo i pokazuje mi kutak u kafiću, ja kažem pa i ja sam tamo sedela, i tamo i onde ,ma svuda....
Sanjala sam i neke ljude što beže ne znam tačno od koga , imali su i pištolj i ja tako sa njima bežala...
Juče sam sanjala forumsku žurku, a u stvari je bila sedaljka ...i tako![]()

Odgovori sa citatom

...idem kao na neku reku da se kupam, a u sred te reke složena gomila iscepanih drva
nako ko vulkan
i kasam tela dizađem napolje a ono milijon malih zmija
... i dve me ugrizle, jena za levi palac druga za desni

...sve je neke slike velike turala, samo da mi ne možemo da čavrljamo, i svaku našu reč okretala naopačke
sanjala sam noćas ( i sama se čudim da sam sanjala..
) da se spremam da idem negde...rekla bih u gimnaziju , škola je neka bila u pitanju
Celu noć sam se spremala da idem tamo...tipa pripremala garderobu itd, ali nikako nisam stigla da se sredim...I osećala sam da kasnim tamo, ali se nisam previše sekirala...Trebala sam da budem na tom mestu u 7h, ali ni u 8 nisam bila spremna...
Eto, to sam sanjala celu noć...
o ,sarmo moja..podsvijest ti nešto poručuje

to je znak da si danas usvojena