Daj Bože...videćemo....![]()
Daj Bože...videćemo....![]()
to kad sanjas gomna...![]()
E to su pare...![]()
Sreća moja pa retko sanjam, spavam ko bepče![]()
Da idem na koncert Ace Lukasa...i tražim po nekoj gomili stvari svoj plavi ranac iz osnovne škole
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Sago
Jesam ti rekla da su pare![]()
A better meal than me
Jesi.....sam zaborabavila za san...bogte...
Mogu da ti otvorim temu Sarmica_Frojd-Samo ona zna vaše snove....
![]()
knjizurinemuka mi od njih...
![]()

где си пошла с крмељиве очи

sanjala jednog prijatelja koji je inače pedijatar kako me vodi da me pregleda u ginekološku sobu i sve se čudim i pitam ga kad je promijenio specijalizaciju
a on kaže..Neće da te boli
![]()
jaooo kumotek sad vidim ovaj san
a ja sam sanjala da sam bila u amerikama sa sestromnocom, treba mi sapun
a ne mozemo da se snadjemo u onim njujorskim ulicama... pa smo usle u prodavnicu instrumenata i ja sam trazila sapun i izbrbljala nesto kao na engleskom, a sestra koja je bila sa mnom, cak mislim da je to u snu bila padalica, me gleda u neverici kako tecno pricam... naravno nismo tu nasle sapun, pa smo krenule dalje... usle u neku veliku prodavnicu koja je bila pola apoteka pola hiper market... i tu smo nasle sapun ali je kostao 19.99 dolara i nama je to bilo skupo i nismo kupile
nemam pojma dalje sta je bilo
nismo valjda bile prljave u amerikama
Kako sam sa drugarima iz osnovne škole,mi svi na nekom brodiću koji jako brzo ide-onda najednom vidimo dva ogromna talasa u jednom, u daljini ali nismo sigurni da li će da nas udari ili mimoidje-pošto je to kao talas širine 2 m i on se tako šećkamelem
,ja već razmišljam dal ću da uspem da isplivam kada se okrenemo u strahu panici-i obećavam sebi da ako stignemo do obale da ću sve promeniti
Talas nas mimoilazi i mi ubrzo vidimo obalu kakva sreća
ima još puno delova ovaj san al me mrzi da pišem![]()

opet sam sanjala more i neko žešće lenčarenje na suncunigde nikog oko mene, samo more, sunce, nebo i ja
tačno se sećam kako gledam prelamanje sunčevih zraka na vrhovima podnevnih talasa...
ali, ovo sam usnila tek pred jutro, jer nisam mogla da spavam celu noć zbog one kačamak kafe koju sam popila kod frizerke....
koje god čarape da navučem na svakoj krompirić![]()
A better meal than me
ko da vi tamo nosite čarapke![]()
A better meal than me

da je sarma postala vlast![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko

kako sam učesnik radne kacije....a u pitanju je izgradnja novog beograda![]()

sanjala sam kako je moj život san i kako sam se probudila u nekakvom potpuno drugom okruženju....koje je inače moj uobičajeni san, ako sanjam tu vrstu sna...
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0