da se kazni man![]()

da se kazni man![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

kako da sanjam kad zaspim k'o klada od umora![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.

nekakvu radnu akciju...opšta gužva i vrućina![]()
где си пошла с крмељиве очи

da sam u dubaiu na skijanju![]()

vec duze vreme ne sanjam nista, mislim kad uspem da spavam, i onda se probudim umornija nego sto sam bila...
hahaha pricalice, jeste ti san![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

zaboravila sam juče da rečem:raz_114:
sanjala sam rosu,pričalicu i sarmicu kako trčU po nekoj livadi ne možeš ih povatat![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me

ja u poslednje vreme sanjam đavole u raznim oblicima. nije smešno i nije zezanje...

Neka ekipa s posla... pojma nemam kako smo zalutali s ove strane mosta, ali kada smo
trebali da se vratimo, most je bio zatvoren zbog radova.. puštali su samo jedan voz dnevno
da preveze ljude, a ostali saobraćaj je bio zabranjen..
i tako krećemo prema tom vozu, a ja se pitam, jel će biti ko sa kasandrinim mostom..
i dal da se pakujemo tamo ili ne...
I naravno, u celoj toj priči je bio i moj kolega Rile.![]()
Večnost je čista sadašnjost.

kako mi dolaze u goste na duže neki rođaci koje nisam videla preko 30 godina...i uopšte nemam pojma šta je razlog njihove posete...i spremam klopu, i kako god da je napravim - ispadne kiselamuke žive
![]()

kako neko juri mog mačka i naterao ga u vodu...a to neka reka velika...i on, jadničak - potonuo![]()

nisam spavala, nisam sanjala![]()
kako vozim kola i stiskam kočnicu i stiskam i stiskam ali ne vredi![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me

Jednu osobu i svašta nešto.....
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow

manijaka sa sanjala![]()

sanjala da tažim kontejner u Krunskoj ulicibiće da u mislima već putujem negdje
![]()

sandžame![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko

Ništa...ja čak više i ne sanjam....![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0