kako sam farbala kosu, pa sam pola ofarbala, a pola nisam...mora da imam neki nedovršeni poasao koji me tišti![]()
где си пошла с крмељиве очи
sanjala sam sve glumce iz serije "Srećni ljudi" kako se okupljaju tamo kod JDP, svi maaaatori ali vrlo živi![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Evo, ja sam sada na chatu rekla da sam sanjala trudnicu i to u poodmakloj trudnoći..I to je moja dobra prijateljica...
I sad se konsultovah i rekoše mi da san nije dobar, a videla sam i u sanovniku...
Eto, nikad ništa ne sanjam, i jednom nešto usnim...i ne valja....![]()

sanjala sam kako nešto sadim....da je proleće i da imam neku svoju baštu i da sadim...da l cveće, da l povrće, ne sećam se.
Neku vatru sam sanjala celu noc. Valjda pot uticajem badnjaka.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Da mi je opet kamičak udario u šoferšajbnu...I videla sam da je pukla..I u snu kažem, kako je bezveze da opet moram da zovem čoveka iz osiguranja, da slika šajbnu........
Stvarno sam to sanjala...A toliko toga sam mogla sanjati...![]()

sanjala sam jedan san u nastavcima, jer sam se budila...ali, san nikako da se prekine![]()
nije bio lep san i pitam se - zašto se lepi snovi nikad ne nastavljaju, nego samo oni od kojih imam moru?

ništa
ne sanjam uopšte ,a kad sanjam
onda razmišlja da ne ustajem iz kreveta
nemam sliku iznad glave :raz_114:
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.

kako sam na poslu i neprekidno zvoni telefon...i kad podignem slušalicu, on nastavlja da zvoni![]()

Rozen tortu![]()
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
Kako sam otišla u goste i 'oće da me se reše za dva danaa ja planirala bar petnes da ostanem
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me

imam neki lep osećaj posle spavanja, ali se ne sećam sna.
Sanjao sam kako se svadjam sa bratom i u jednom trenutku sam mu zabio šilo u čelo, ali sam se momentalno pokajao!![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
sve neke gluposti...![]()

nije nocas nego popodne... sanjala sam forum, a kao nije forum i sve vas sa foruma... i svi se krecu kroz maglu crnu i padaju u neke provalije, pa se ponovo pojavljuju... i moona sam mnogo lose sanjala i sad sam pod utiskom sna, jer retko sanjam i sva sam bzv![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0