zmije, puno zmija, raznih boja, debljine dužine...grozno
zmije, puno zmija, raznih boja, debljine dužine...grozno
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me

tatu![]()
где си пошла с крмељиве очи

bivšege,jes mi bilo lijepo kaSam se probudila
![]()
sanjala kako sam na rtnju i berem lekovite trave a ne znam uopšte šta je šta i strah me da ne uberem nešto otrovno... onda odnekud izbunarim laptop ali ne znam šta da ukucam u googlu da bih mogla da poredim ubrane travemuke žive, ne znam ni šta je bilo do kraja samo znam da sam se baš umorila od saginjanja
![]()

ja sam sanjao da me profesorka izvela ispred tablu da procitam domaci zadatak. Domaci je bio da nastavimo, izmenimo pesmu ''Santa Maria della Salute'' ali ja sam napisao sastav u kome sam opisao pesnika i jednostavno moje shvatanje pesme. Profesorka (a to je bila pricalica) mi je rekla da to nije bio domaci zadatak i da moram da uradim ono sto je ona rekla... da izmenim i nastavim pesmu ''Santa Maria della Salute''. Nekako sam bio potisten i razocaran jer sam pogresio a znam da sam najbolji i najpametniji djak u razredu i da se od mene ocekuje najvise. Bio je cetvrtak a u petak smo imali kontrolni (mislim da je iz matematike) pa sam pitao pricalicu da li mogu da donesem svoj domaci u ponedeljak jer moram da se spremam za predstojeci kontrolni. Ona mi je rekla da moze a onda sam ja pognute glave otisao i seo u svoju klupu koja je inace prva u redu
![]()

posao![]()

da sam se ošišala skroz na kratko![]()

opet posao....kao, odbila sam posao etaloniranja za jedan institut jer sam na godišnjem dmoru, a onda pročitam mejl šefa laboratorije koji me prekoreva što sam odbila posao
i kako sam uradila neka uverenja slroz pogrešno i moram sve ispočetka, a kasno je i ide mi se kući, mrak je i sve tako neke gluposti![]()
da berem jabuke

neku pok. komšinicu smilju...ima 20 godina kako se upokojila, al - došla nam na vrata i zove na verdbu sina iz prvog brakaa nit je imala sina, nit je imala više brakova....ma užas neki...
ja sam sanjala kako pokušavam da pobegnem iz neke zgrade, ličila je na školu, a sva vrata su bila zaključana i samo sam jurcala po hodnicima tražeći izlaz ...probudila sam se umorna
tu mi je mama pa gleda sve turske indijske i neznamkakvejoš serije, pa sam sanjala neke likove![]()
A better meal than me
vozila sam se nekim panorama liftom u sred mraka u nekom tržnom centru koji je bio skroz prazan, mračan, napušten, tražeći knjižarua sa mnom u liftu neki zgodan dasa, i koji god sprat ja da pritisnem tražeći tako knjižaru po celoj zgradi, ispalo je da i on ide na taj sprat...
ne sećam se šta je posle bilo, zvonio budilnik
![]()

ja sam sanjao da sam kupio na kredit neki audi, samo sto je audi bio mnogo skup... ja sam ga dizajniraoi izgledao je odlicno... nesto izmedju TT i A8. Sportskih linija i performansi a opet elgentan, glomazan, luksuzan... ma ludilo. Kakve sam mu samo farove i stopke izmislio
I tako krenem da razmisljam kako cu ja to da odplatim a ne zaradjujem toliko i pocnem da se brinem. U jednom trenutku kazem sebi ma ti to sanjas ili si sanjao ali da se uverim pogledam kroz prozor kad ono audi tu parkiran
Laknulo mi je kad sam se probudio.
neki ringišpili ne znam ništa više, znam samo da nije bijo lepi san
![]()
A better meal than me

drugaricu iz osnovne škole...maju. uvek mi se dopadala, ali smo tokom vremena izgubile kontakt. i onda kao, u snu, idemo helikopterom da obiđemo nijagarine vodopade i meni se polomi štikla na levoj cipeli kad sam izlazila iz helikoptera....a cipele fantastične neke, boli glava kako su dobrepa smo naručivale roštilj i...tako....ebeš štiklu
![]()

ništa, nisam ni spavala :D
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0