sanjala sam bivšu koleginicu iz firme... idem nekim hodnikom i nailazi mi u susret ona sa još dvoje ljudi u nekim šarenim zelenkastim haljinama do zemlje... pitam je neno, šta je ovo, neka sekta... kaže ona Pa da mila moja, još nemamo ime ali smo krenuli od garderobe, ma samo nek je veselo... odigra neki veseli ples oko mene, i odoše niz hodnik, a ja gledam za njimašteta što me budilnik probudio, garant bih otišla za njima
![]()

šteta što me budilnik probudio, garant bih otišla za njima
Odgovori sa citatom

ne znam kako je tebi bilo u snu, možda ti nije prijalo...ali deo kako je vremenom postao sve laganiji me baš nasmejao 
i u tom stižu moja rebarca, filetirana, bez kostiju
izgledala sam ovako
ovi iz busa su me smrknuto gledali kroz prozore
čekajući da se najedem pa da krenemo

sanjao si,ali se ne sjećaš
užas...tamo ne bih išla da mi plate.
i setim se ja odjednom da je boske nešto hteo da pita seku preko mene, vezano za uličnu rasvetu i kažem mu, pa aj sad pitaj seku kad je već tu, šta ja ima da budem posrednik... i pita on nju, nešto je iskomplikovao do zla boga... a seka meni šapne na uvo: jel on ovo ozbiljno
kažem joj, da, nagovarao me da ti pišem mail a mene mrzelo... odgovori mu bilo šta sad, a za posle ćemo videti
i tako, seka njemu kaže da će se raspitati i javiti, a meni šapne, seko moja, nije tebi lako