nista![]()

nista![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

standardnosandžame...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko

kako su deca mala i kako su pale kroz prozor, jedna za drugom![]()
где си пошла с крмељиве очи
joj ja sam juče sanjala da sam rodila jenu bebual mi ništa nije jasno kako sam je rodila kad nisam ni bila trudna
i da sam krečila neku kućupa sve neko viče na mene kakva mi je to gadna boja zidova
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
svekrvujedva sam uspela da se probudim
![]()
Da zovem kumu telefonom ali ona se ne javlja i ne javlja i ne javlja i ne javlja, i tako sam je celu noć zvalai nije se ni javila
Ali mi se činilo kao da imam nešto mnogo bitno da joj saopštim
A better meal than me
Sanjala sam da sam u nekoj robnoj kuci, jako lepoj i da isprobavam neke kremice za licei mackam se. Muz mi kaze da sam stvarno pravila neke pokrete rukama po licu jutros rano, da je mislio da sam fijuknula skroz
a secam se da sam u tom snu sama sebi radila kao neku masazu lica, onako kad se prsti obe ruke na nosu ukrste :raz_013:
'Vako...sanjala sam da sam na nekom čamcu i da je bila bura i veliki talasi i da su svi ''poispadali'' sa tog čamca, a ja sam ostala...E sad' šta li to znači, pojma nemam, ali sam ipak zadovoljna snom, jer ionako ništa ne sanjam...
![]()

sanjala sam da sam u nekom komplikovanom horor krimićumrzi me da prepričavam.

ne, nego nemi posmatrač![]()

sanjala sam bivšeg dečka i njegovog bratane znam šta mi bi, baš sam se bezveze probudila...kao da sam ustala na levu nogu.

opet onaj horor krimić, a radnja se dešava u južnoj americi![]()
da zovem neke oglasekupujem ribu, čini mi se
![]()
A better meal than me

kako se zezamo na proslavi godišnjice mature...a meni uvalili neku decu da čuvam dok se oni zezaju![]()
da se smejem i smejem nešto, ne mogu da prestanem
i kad sam se probudila kao da čujem sebe kako se naglas smejem, odzvanja sobanisam mogla sebi da dođem par minuta
A better meal than me

zamislite, nisam nista sanjala![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Kako mi se neki ljudi smeju što su mi dugački nokti, onako skroz neuredni, a ja se sve branim jer znam da sam ih dan pre isekla![]()
A better meal than me
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0