Sanjala sam šefa kako me kritikuje jer sam zakasnila na posao,a onda sam ga izgrudvala snijegom usred prostorije![]()
Sanjala sam šefa kako me kritikuje jer sam zakasnila na posao,a onda sam ga izgrudvala snijegom usred prostorije![]()
sedim sa tatom za stolom i nešto pričamo, a sve vreme dok pričamo ja sam svesna da on nije zapravo tu i da je to samo trenutno i trudim se da upijem svaku reč i svaki trenutak...![]()
njega![]()
где си пошла с крмељиве очи
kako sam konačno okrečila kuhinju![]()
možda to ima veze za onom temom gde smo se intervjuisale, jel si beše tamo bila pevačica![]()
jel si bila u grupi A ili onoj što je ispala
setila sam se šta sam sanjala...da mi je lelemood dao 170 evra....pusti snovi![]()
forum![]()
sanjala sam da sam u onoj vulkanovoj knjižari u zemunu i bilo mi je tako lepo, birala sam knjigu natenane, bila sam opuštena i super raspoložena, a knjižara je bila predivno okićenamoram otići ovih dana tamo da vidim da li su se okitili stvarno
![]()
uh kako sam ružno sanjalanešto vezano za svekra, neka bolest... ceo san je bio obojen bolešću i nekim groznim osećajam
ustala sam skoro slomljena
![]()
kako smo siniša i ja mladi, vozimo bajs oko bledskog jezera, leto je....divan opušten san![]()
prodala sam kuću i kupila u zemunu blizu šarana stančić samo za menebio je tako mali, da jednostavno nas troje nismo mogli da stanemo u njega
a imao je i lep dnevni boravak i spavaću sobu, ali ja sam procenila da nije za troje
![]()
a ja sanjala da sam se ljubila s nekimšto je babi milo - to se babi snilo
![]()
malene pse koje jurim..a ne mogu da im pomognem..naki haos skroz
da sam u san francisku...da uživam u nekom kafiću s pogledom na zaliv i sve vreme se pitam ''gde je alkatraz?''
sanjala sam tatu noćas. baš je bio lep san![]()
sanjala sam da sam u rusijiupadam nekome u stan, tak neko krene da beži kroz prozor a ja ga sprečim i samo pištoljem pokažem da se odmakne u stranu... i onda se zapitam otkud ja tu i zašto to radim, šta dalje treba da radim i onda shvatim u jee ja sam nikita
ali probudio me telefon, ne dosanjah akciju do kraja
![]()