kako krečim stan u neke divne jesenje boje![]()

kako krečim stan u neke divne jesenje boje![]()
где си пошла с крмељиве очи
I opet, sam te sanjala...Interesantno je to, da nemam nerealne snove, samo prenosim tebe, i ono sto si ti, u san...kao da mi je malo, sto mislim na tebe i kad sam budna...Slavicu dan, kad te oteram u zaborav...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....

kako obrađujem nekakvo drvoa daske sve pucaju uzduž....ni jedna ne valja.

sanjala sam da je vrludava banovala micu..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ja u nekoj nepoznatoj kuci koja je moja..i upali mi neki nepoznati ljudi koje ja ne mogu da isteram napolje,tek kad sam im rekla da imam papire iz katastra da je kuca na moje ime,cutke izadjose
ja sam sanjao kako sam na nekom brodu sa jedrima, i tu neki ljudi koje znam, al' koji mi nisu nesto mnogo bitni... i bio tu jedan prijatelj mog oca koga nisam video jedno 15 godina... i sad, kao, ja sedim na brodu, sa strane, i on se, onako, ljulja, na talasima, bude nivo skoro da voda prelazi na brod... i ja se drzim za brod i uzivam... i taj prijatelj od oca mi nesto kaze, secam se, kao - i ti si ovde? ja kazem, jesam... volim ja ovo... a on kaze - znam da volis... i da mi onda neku knjigu da citam, al' nije obicna knjiga.. nego neki vestern roman sto je napisan kao na novcanicama... i ja uzmem ono i mislim - ovde je stvarno ekstra, i super je to sto nemam morsku bolest, nije mi muka... i kao, onda, dodje recna policija i samo prodje pored nas, a na tom njihovom brodu pise 'istra'... i kroz san se sve vreme provlacio i otac... al' ne direktno, kao da je tu negde... i sve vreme mi u snu bilo mnogo lepo...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
svoju sahranu verovali ili ne
omnia praeclara rara

pa, ovaj san mi se nastavlja...jednostavno, kad zaronim u njega - nastavim da sanjam ''radnju dagađaja''...kao da je to neki paralalni život koji imam negde drugde![]()
Da trčim po nekoj livadi prepunoj cveća,toliko šarenila nisam nikad videla,lep san beše![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Sam sanjala da sam na enterprajzukao neki oficir..e sto mi stoji uniformaaa
![]()
Sanjala vampirePod utiskom filma..

zaovudošla da mi čisti prašinu
![]()
:raz_114: hahaha
tema
Sanjala sam kako se ubi spremajući neki ručak za neke goste,zapravo to su ljudi koje sam samo jednom videla poznanici,dva bračna para i ja spremam ručak i to sma sanjala ceeleee noći,pravila sam krompir zapečen sa mesom u dve tepsije,rendala kačkavalj,pravila meze,i na kraju kao setila sam se da nemam supe
eto to cele noći premorila sam se![]()
Sanjala sam kako celu noć pokušavam da naložim vatru..I sve nekako krene, ali nekako samo žar, nigde vatre...Tak nekako...![]()

kako sam na morui uživam.

Sanjala sam da smo išli na forumašku ekskurziju. Ne znam tačno koji grad,
al negde po Srbiji smo se smucali. I Man me zaključao u neki špaiz zato
što sam partibrejker i reko svima ''sad možete da se zezate, zaključana
je''.
![]()
Večnost je čista sadašnjost.

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0