kako sam na moru i osećam miris krofni![]()

kako sam na moru i osećam miris krofni![]()
где си пошла с крмељиве очи

moje društvo iz gimanzije. nisam ni znala da ih toliko volim dok ih nisam ponovo videla![]()

Urmašicu koja me dodala ma listu prijatelja:pop:
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow

Kako negujem neku nepoznatu devojku koja umire![]()
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."

ne smem da kažem.

kako se nešto ova moja matora mačka sva olinjala od vrućine![]()
Sanjala sam da smo muz i ja kupili nekadasnji stan mojih roditelja u batajnici, koji su moji roditelji dobili od svojih firmi, ali smo jako kratko tamo ziveli. I tako, tumarala sam po tom stanu, po mojoj devojackoj sobi, bila sam nesto kao duh, videla sam cak i foto tapet zdrebe koji mi je bio na unutrasnjoj strani vrata, obisla prelepo plavo kupatilo na koje je mama bila ponosna, sve je bilo isto kao i pre 25 godina kada smo napustili taj stan, tatin travnjak i ruzicnjak... i onda sam se probudila jako jako tuznau tom stanu i u tom periodu zivota sam bila najsrecnija
![]()

sanjala sam nešto lepo![]()
tetkice iz menze![]()
plotarius transpareticus
I meni su one nekad bile noćna mora...Jednom je jednoj od njih upao tanjir sa pasuljom u lonac sa graškom. Ona je samo lagano ''zaronila'' ruku u topao grašak i izvukla tanjir. Zatim je promešala kutlačom jelo i rekla ...:'' Dalje''....
![]()
Nikad ništa ne sanjam...uglavnom...![]()
svašta nešto, ne mogu ni da se setim...znam samo da mi sve bilo gadno kasam se probudila![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
da me mnogo boli grlo i da mnogo kašljem![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Opet ništa nisam sanjala...Ne znam kako se zove taj ''fenomen'', kad nikad ništa ne sanjaš...?![]()
sanjala sam kako mi je preko noci Aloja porasla duplo![]()
sanjala sam kako je pao sneg u sred NS-a i kako sam se kao dete grudvala iako je bio avgust![]()
![]()
plotarius transpareticus

sanjala sam kako je neki lopov ušao u kuću i kako sam uspela da ga umlatim i vežem lisicama za radijator. onda sam zvala policiju da dođe, a oni su se (kad su čuli adresu) nasmejali i rekli da su već primili nekoliko puta lažne dojave sa te adrese i da nemaju nameru da opet ispadnu magarci
onda sam se izdrala i na njih i rekla da ću da ih tužim tamo nekom naređenom, pa su se ućutali i došli su jako brzo. e, tad sam se probudila.

kako hoću da idem kod lekara, imam zakazano...i stalno me nešto ometa i na kraju sam popi*delai probudila se
![]()
kako smo roska, babsic i ja dobrolom lom
![]()
plotarius transpareticus

da mi neko provaljuje na vrataa ja kao tražim pasoš
,mrzim da spavam u tuđim gradovima
![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0