sad sam se setila da sam noćas sanjala kako kradem gomilu nekih štikli iz manastira
bouže
sad sam se setila da sam noćas sanjala kako kradem gomilu nekih štikli iz manastira
bouže
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me

da preplivavam neku široku i veliku reku od čokolade, užasno strmih ivica, a znam da mi je životno važno da izađem na drugu obalu....muke žive.
где си пошла с крмељиве очи

smotanuu kupatjem kostimu
al jednodjelnom
![]()
el joj istakao sesi![]()

neŠ vjerovati kuma,al imala je vel'ke sesi u tom crnom kostimu![]()
al će da se pravi važna kad pročita kako joj je stajao kupaćiko će sa njom na kraj izaći posle
![]()
Pošto je meni redovan ritual ujutru da nahranim ptice, mačke, jucu.... sanjam ja sve to kako radim... zagrabim u činijicu hranu za mačke i krenem napolje da im sipam da jedu, mjauču oni kao i uvek i propinju se na zadnje šape... spustim hranu, kad boško progovori: jaooo ne opet ta koju jedva pregrizem, daj nešto mekše
a ja ovakomačak mi progovorio
onda ja njemu kažem pljuni pa ostavi ako ti se ne sviđa i uđem unutra besno...
kakav san, aj da sam sanjala da mi papagaji nešto kažu, bilo bi malkice prirodnije
![]()

kako je svaki kanal na tv-u ''pink''....pink ovaj pink onaj...celu noć sam vrtela kanale tražeći nešto da gledam i svuda - pinknightmare.

sanjala sam kako nam se približava tornado, kako smo jedva uspeli da utrčimo u kuću, a onda nakon toga kako smo videli kroz prozor zapaljeni avion kako padagrozan grozan san
svašta nešto...i ne sećam se više
kako stojim pred nekim zatvorom, sasvim slučajno, čekam nekoga...kad neki strašni vojnici privode neke strašne kriminalce...i onda su i mene strpali u zatvor jer sam videla lica tim kriminalcima pa kažu da sam u opasnosti...i posle je neko teo da mi otne bubamaru
bed bed drim![]()
A better meal than me
sanjala san kako smo pričalica i ja kod manijaka na nekoj večeri
a manijak ima tako buuujnu kosu, pa na razdeljak
jutros sam sve znala, a sad sam zaboravila šta je dalje biloznam samo da je pričalica voditeljka na teveju, pa smo gledali tv i taman idu vesti a ona ih čita, u uglu ekrana piše "uživo", kaže ona, ma to je snimljeno pre dva dana
![]()
A better meal than me

sanjala sam ispit....imam danas ispit sa studentima i neverovatno je kako svaki put pred ispit, sanjam da ih propitujem...u čemu je fora![]()

nešto tužnonajradije bih ostala kod kuće,ali nije rođus svaki dan
![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0