elem,danas sam cula prilicno tuznu pricu,vezanu za dvoje ljudi koji su mi nekad svojevremeno bili kao drugi tata i mama, cuvali mog brata i mene kad smo bili mali utd.
U braku vise od 25 godina. Muz,inace iz mesta blizu Novog Sada ,odselio se u jedan mali gradic uzasno daleko od svog rodnog mesta da bi zapoceo zivot sa svojom,jel, ljubljenom zenom. za tih 25 godina braka on im je sam,iance jako vredan covek,izgradio kucu, kupio kola,izgradio dvoriste, sve negovao, cak i kuvao,cisto po kuci da se zena ne bi osecala preopterecenom,kao da joj je sve to svaljeno na ledja, peglao kad je mogao, kad god treba nesto da se popravi ili vuce on bi se ponudio i to radio besplatno pomagao.... i ono sto se desilo je, jel, da njegov drug malo pa malo nije bio cenjen,pa malo vise,sve do trenutka gd eizgleda,nijedna strana nije mogla da izdrzi vise,i pre par dana otisao je,napustivsi...sve.
Buduci da u tom gradicu nikada ne bi mogao da nadje posao,a njegovi su inace kud i kamo imucniji, morao se vratiti nazad u svoj rodni grad. Kucu,kola, i sve ostalo sto je izgradio je ostavio sve zeni, zbog dve kcerke jel. Poneo je iz kuce samo dva kofera. Zena i mladja kcerka su ostale u kuci,nisu cak zelele ni da izadju da se pozdrave,dok je starija kcerka pomagala tati, nosila jedan ocev kofer, stajala na ulici dok je on utovario neke stvari u kola svojih roditelja,koji su dosli po njega posto jelte,nije mogao da ode kolima jer ih je ostavio svojoj zeni... i otisao. vrlo verovatno se vise nece vracati, eventualno na neke proslave ili svecanosti, a kcerke ce dolaziti kod njega, kad budu imale novaca da ga posete.
I tako... nakon vise od 25 godina zajednickog zivota,nakon sto je izgradio sve sto je izgradio... izasao sa samo dva kofera,i pocece zivot od nule.
vrlo tuzna prica koja me uzasno rastuzila.
Da li ste ikada imali takve dramaticne potrese u vasem zivotu,ili prisustovali istima,kako ste ih podneli..... bilo sta o ovakvoj temi