Virtuelna ja ... pa ovako nešto .. :raz_089::raz_089::raz_089::raz_089::raz_089::raz_ 089::raz_089:
Virtuelna ja ... pa ovako nešto .. :raz_089::raz_089::raz_089::raz_089::raz_089::raz_ 089::raz_089:
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
kontam da ja sebe vidim ipak drugačije nego vi....i to poštujem i trudim se da ne vređam nikoga.
smajlije volim, mnogo su mi slatki, naročito ovi sa kikicama i šajkačama...i uopšte, sve mi se to đasvi.:raz_131:
где си пошла с крмељиве очи
Ma ima par smajlija koji mi se svidjaju i redovno ih koristim ,a isti sami po sebi ponekad pomazu , ponekad odmazu ( i to vrlo cesto) , ipak je nabitnije sta ces napisati . ..mada priznajem ne umem u virtuelnom svetu ( mislim da sam jos gora u rl ali jbga takva sam ) ...
neće žene da se mazu..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
spam do spama
da vidimo šta je nekad davno postavljač teme htio da kaže
izražavanje smajlićima kao nepotrebno i neiskreno,licemjerno ili nadomješteno usljed nekomunikativnosti urmašice
sve je u tumačenju ipakJa volim smajlije i oni volIju mene
A vi![]()
i ja ih volim mnogo, koristim ih rado, kad neko kuca bez smajlića, deluje mi nadrndano![]()
mene baš zanima koliko smajlić zaista odražava naše trenutno raspoloženje,prema nekom ili nečem
elem,on je nekad to što jeste,a nekad nije ..mislim nije da nije![]()
kod mene uglavnom jeste
jer da nije, ne bi bio stavljen
razumeli smo se![]()
plotarius transpareticus
pa nekad sam ljubazna iako taj neko baš to i nije zaslužijo, i pričam ovde sa vama iako u rl ne bih pričala ni sa kim, ali se nikad ne smejem ako mi se ne smejei ne ljubim ako mi se ne ljubi
i ne ljubim svakoga isto
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sarmice
jes vala svako se ne ljubi isto,al bar to nije problem jer imamo veliki izbor ljuBaca
(zvekira je ovom prilikom za tebe)
I u ovom,kao i u RL-u vrijeme učini čuda,prestaneš očekivati kao prije,počneš raspoznavati čak i kad isto piše i da...niko ti više ne može "podvaliti" smajlić a da ga prihvatiš kao prije,umiješ razlikovati i postane ti svejedno..i virtu brst na ovoj livadi ne znači više onu prvu glad..valjda selekcija čini svoje![]()