Virtuelna ja ... pa ovako nešto .. :raz_089::raz_089::raz_089::raz_089::raz_089::raz_ 089::raz_089:
Virtuelna ja ... pa ovako nešto .. :raz_089::raz_089::raz_089::raz_089::raz_089::raz_ 089::raz_089:
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
kontam da ja sebe vidim ipak drugačije nego vi....i to poštujem i trudim se da ne vređam nikoga.
smajlije volim, mnogo su mi slatki, naročito ovi sa kikicama i šajkačama...i uopšte, sve mi se to đasvi.:raz_131:
где си пошла с крмељиве очи
Ma ima par smajlija koji mi se svidjaju i redovno ih koristim ,a isti sami po sebi ponekad pomazu , ponekad odmazu ( i to vrlo cesto) , ipak je nabitnije sta ces napisati . ..mada priznajem ne umem u virtuelnom svetu ( mislim da sam jos gora u rl ali jbga takva sam ) ...
neće žene da se mazu..
Večnost je čista sadašnjost.
spam do spama
da vidimo šta je nekad davno postavljač teme htio da kaže
izražavanje smajlićima kao nepotrebno i neiskreno,licemjerno ili nadomješteno usljed nekomunikativnosti urmašice
sve je u tumačenju ipak Ja volim smajlije i oni volIju mene
A vi
i ja ih volim mnogo, koristim ih rado, kad neko kuca bez smajlića, deluje mi nadrndano
mene baš zanima koliko smajlić zaista odražava naše trenutno raspoloženje,prema nekom ili nečem
elem,on je nekad to što jeste,a nekad nije ..mislim nije da nije
kod mene uglavnom jeste
jer da nije, ne bi bio stavljen
razumeli smo se
plotarius transpareticus
pa nekad sam ljubazna iako taj neko baš to i nije zaslužijo, i pričam ovde sa vama iako u rl ne bih pričala ni sa kim, ali se nikad ne smejem ako mi se ne smeje i ne ljubim ako mi se ne ljubi i ne ljubim svakoga isto
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sarmice
jes vala svako se ne ljubi isto,al bar to nije problem jer imamo veliki izbor ljuBaca
(zvekira je ovom prilikom za tebe )
I u ovom,kao i u RL-u vrijeme učini čuda,prestaneš očekivati kao prije,počneš raspoznavati čak i kad isto piše i da...niko ti više ne može "podvaliti" smajlić a da ga prihvatiš kao prije,umiješ razlikovati i postane ti svejedno..i virtu brst na ovoj livadi ne znači više onu prvu glad..valjda selekcija čini svoje